АПАРАТИ ДЛЯ СОСИСОК В ЯЙЦІ
АПАРАТИ ДЛЯ СОСИСОК В ЯЙЦІ
Сосиски, куплені в магазині, не є готовим продуктом до вживання, а приготувати їх можна різним способом. Сосиски повинні бути соковитими всередині і хрусткими зовні, якщо вони готувалися на грилі.
Сосиски є поширеним і дуже зручним у приготуванні продуктом: їх можна відварити, посмажити, але це одноманітність вже давно набридло людям і не є вже такою оригінальною подачею страви.
Тому ми хочемо вам представити вертикальний гриль для смаження сосисок в яйці.
Гриль дає змогу не лише приготувати яйце на паличці, але так само поекспериментувати з начинками або просто приготувати яєчні трубочки.
На ньому можна приготувати різні роли (рол-млинці, Спрінг-роли), кебаб, буріто, шаверму і на це ви витратите лише 5-10 хвилин.
Вертикальний гриль є простим пристроєм. З ним впорається навіть кухар-початківець.
Усередині корпусу апарату (в залежності від моделі) знаходиться від однієї до десяти циліндричних ємностей, в які опускають продукт для приготування. Далі відбувається рівномірний нагрів ємностей з усіх боків. Температура нагріву досягає 120 градусів. Це дає змогу рівномірно готувати продукти, поміщені в ємності.
Після готовності - наприклад якщо це яєчня, то вона під впливом тиску і своєї пористої структури самостійно підніметься нагору, роблячи приготування продукту оригінальним і захоплюючим шоу для відвідувачів вашого кафе, ресторану або точки громадського харчування.
На внутрішні стінки циліндрів нанесено антипригарне покриття, що саме по собі є великим плюсом. Приготований продукт всередині вертикального гриля не буде прилипати до стінок, а процес чищення апарату не займе багато часу.
Підводячи підсумок можна відмітити такі переваги вертикального грилю:
- відсутність великої кількості брудного посуду
- антипригарне покриття не зажадає від Вас використання великої кількості масла при приготуванні їжі.
- простота і легкість конструкції
- компактність апарату, що дозволить йому розміститися навіть на маленькій кухні.