Казан-тандир МС
- Казан-тандир
- Паливо: дрова, вугілля
В казані тандирі можна готувати на відкритому вогні, в сковороді або казані. Тандир оснащений шамотнимі плитами і додатково утеплений, завдяки цьому дуже довго зберігається висока температура всередині тандира, що, особливо, актуально в холодну пору року, і дозволяє приготувати поспіль кілька страв. Для зручності приготування піч комплектується високотемпературним термометром. (Показує t до 450С.) Це дуже зручно, так як для приготування різних страв потрібен свій температурний режим.
Піч комплектується чавунними дверцятами з німецького термостійкого скла, що дозволяє візуально контролювати процес приготування і полум'я в печі. Піч оснащена піддувалом і комплектується зольним ящиком.
За замовчуванням, тандир комплектується необхідними додатковими елементами: держатель шампурів з нержавіючої сталі, кришка з гаком для підвішування (з його допомогою можна запекти цілу баранячу ногу), шамотна заслінка для димоходу, шамотна іскрогасяща плита.
*За бажанням, тандир можна укомплектувати фасадними дверцями з нержавіючої сталі, це виглядає дуже красиво і ефектно.
*Труба димоходу і шампури можна придбати окремо.
Варіанти наповнювача: