Стелаж кондитерський ПРОФІ СТК-2, 36хGN 1/1
- Суцільнозварна конструкція стандартизована під гастроємності будь-якої глибини GN 1/1
- Полиці з нержавіючої харчової сталі AISI 201
- 2х18 напрямних
- Каркас з профільної труби
- 4 поворотних колеса діаметром 125 мм.
Стелаж кондитерський СТК подвійний 18 рівнів під G/N 1/1 (повсякденна назва - «шпилька») використовується для викладки харчової продукції в пекарнях, кондитерських та інших цехах, де потрібен пересувний стелаж.
Металевий стелаж розділений на дві секції, в кожній з яких 18 напрямних. Міцна зварна конструкція стандартизована під гастроємності типу GN 1/1 різної глибини.
Якщо планується використовувати стелаж в печі, 4 стандартних колеса замінюються жароміцними.
Варіант виконання "Профі"
- каркас (труба 20х20) - нержавіюча сталь AISI 201/430;
- напрямні - нержавіюча сталь AISI 201/430;
Характеристика
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь 201/430
Висота
1800 мм
Глибина
730 мм
Ширина
560 мм
Відстань між рівнями, мм
Кількість полиць, шт
36
Рухома основа
4 поворотних колеса з 2 фіксаторами
Максимальне навантаження, кг
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари