Шприц для ковбас електричний RAUDER LV-15E (Китай)
- Ручний режим дозволяє наповнити оболонку фаршем з точністю до міліметра.
- Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
- Міцний циліндр-бункер - з нержавіючої сталі.
- На відміну від молодших моделей має електропривод.
Шприц ковбасний RAUDER LV-15E - це вертикальний шприц для набивання ковбас об'ємом 15 літрів.
Приготований на м'ясорубці фарш необхідної консистенції завантажується в бункер і потім видавлюється поршнем. Внизу бункера знаходиться воронка, на яку надівається оболонка для ковбаси.
Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки.
У комплекті наповнювача фаршу є чотири насадки різного діаметра, що дозволяє приготувати дуже тонкі сосиски, ковбаски і сальтисон.
Розмір насадок - 16 х 180, 22 х 180, 32 х 180, 38 х 180 міліметрів.
Редукторна система має дві швидкості: швидка і повільна, які дозволяють формувати фарш різної консистенції.
Шприц ковбасний дозволяє приготувати фірмові ковбасні вироби не тільки на м'ясопереробних підприємствах, але так само збільшити асортимент м'ясної продукції в ресторанах, кафе і спеціалізованих магазинах.