Шприц ковбасний Leonardi VO-6JT
Фірма Leonardi завжди славилася якістю, практичністю та дизайном, що випускається обладнання для підприємств комунального харчування, не стала винятком і нова модель Шприца ковбасного Leonardi VO-6JT.Ці шприци гастрономів застосовуються при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних оболонок фаршем грубої консистенції. Шприци для м'яса (ковбаси) відрізняються типом приводу на гідравлічний ковбасний шприц та ручний прес для набивання ковбас. Також ковбасні шприци діляться за типом розміщення на вертикальні шприци для м'яса (ковбаси) та горизонтальні гастрономічні гідравлічні шприци.Замовляйте гастрономічний Шприц ковбасний VO-6JT Leonardi, наші фахівці нададуть всю інформацію, що вас цікавить, з цього обладнання. Все обладнання сертифіковане.Шприц ковбасний Leonardi VO-6JT Характеристики:габаритні розміри, мм - 600 220 230;тип - горизонтальний;4 насадки із пластику діаметром 15, 20, 25, 30 мм;об'єм циліндра, л - 6;дві швидкості - повільна та швидка;матеріал корпусу та циліндра - нержавіюча сталь;виробник Leonardi (Італія).
Характеристика
Матеріал корпусу і камери
нержавеющая сталь
Розміри, мм
600×220×230
Об'єм циліндра, л
6
Тип
горизонтальный
две скорости
медленная и быстрая
Відгуків: 0
Рекомендовані Товари