ФРИЗЕРИ ДЛЯ ТВЕРДОГО МОРОЗИВА
ФРИЗЕРИ - це апарати, які використовуються для комерційного виробництва заморожених десертів, таких як джелато, сорбети, морозиво, граніта, кремолата і т.п. В цьому апараті відбувається процес фризерування - суміш одночасно заморожується і збивається (насичується повітрям). Завдяки цьому заморожений десерт отримує консистенцію, за яку ми і любимо джелато.
Апарати в яки завантаження суміші в апарат відбувається порціями часто називають Батч-фризерами (від англ. "batch" - порція).
Професійні батч-фризери знаходяться десь посередині між побутовими "морозивницями" і промисловими фризерами безперервної дії. Цей вид фризерів найкраще підходить для організації малого та середнього бізнесу, оскільки з таким обладнанням легко досягати як великих об'ємів виробництва, так і малих, якщо це необхідно.