Шафа для в'ялення м'яса STAGIONELLO PLUGIN LINE 60 КГ STG0604.0 (Італія)
- Шафа для ферментації, сушіння і витримки сиров'ялені м'ясної продукції
- 1 компресор
- 20 стержнів з нержавіючої сталі для підвішування
- 4 комплекти направляючих з нержавіючої сталі
- 2 скляних двері, що обігріваються
- Внутрішня підсвітка
- Система сушіння
- Система розморожування (гарячий газ)
- Автомийка
- Регульовані опорні ніжки
- Комплект повітрообміну
- Вимірювач кислотності з рН-зондом
- Система ClimaTouch: вбудована пам'ять на 352 кб, 5 програм для різного м'яса (яловичина, свинина, баранина, птиця, дичина), система НАССР, сенсорний дисплей з діагоналлю 7 ", функціональний порт
- Система Fumotic: 2 бака (вода і ароматизатор / дим), підключення до водопроводу, зливний шланг
- Можливість підвісного кріплення
Stagionello - обладнання для професійного в'ялення м'ясних виробів безпечним способом, засноване на традиційних італійських технологіях. У шафах і камерах Stagionello застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, сушіння, дозрівання, копчення / ароматизації і тривалого зберігання широкого асортименту сиров'яленому продукції від салямі до прошутто.
Система створення мікроклімату в обладнанні Stagionello, що відтворює природний клімат, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 30 вбудованих програм-рецептур а також дає можливість програмувати власні.
Відповідає системі безпеки харчової продукції НАССР. Компанія здійснює технологічну підтримку, включаючи фірмові комплекси спецій, відповідно рецептурами. Все обладнання виготовляється виключно в Італії.