Шафа для дозрівання м'яса MATURMEAT PLUGIN LINE 200 КГ(100+100) MATTWI4.0 (Італія)
- Шафа для сухого дозрівання (ферментації і витримки) м'яса
- 2 компресора
- 10 полиць-решітки з нержавіючої сталі
- 10 комплектів направляючих з нержавіючої сталі
- 2 скляні двері, що обігріваються
- Внутрішня підсвітка
- Система сушіння: 2 шт.
- Система розморожування (гарячий газ): 2 шт.
- Автомийка: 2 шт.
- Регульовані опорні ніжки
- Комплект повітрообміну: 2 шт.
- Вимірювач кислотності з рН-зондом: 2 шт.
- Система ClimaTouch (2 шт.): вбудована пам'ять на 352 кб, 5 програм для різного м'яса (яловичина, свинина, баранина, птиця, дичина), система НАССР, сенсорний дисплей з діагоналлю 7 ", функціональний порт
- Система Fumotic (2 шт.): 2 бака (вода і ароматизатор / дим), підключення до водопроводу, зливний шланг
Maturmeat - професійне обладнання для сухого дозрівання, ферментації і тривалого (до 1 року) зберігання м'яса.
У шафах і камерах Maturmeat застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ефективного і безпечного дозрівання з мінімальними втратами у вазі. Технологія дозрівання з зволоженням, застосована на даному обладнанні, дозволяє об'єднати гідності сухого і вологого дозрівання.
Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat, заснована на автоматичному синхронному постійному контролі й управлінні такими параметрами, як температура, вологість, швидкість оновлення повітря, а також рівень кислотності всередині продукту за допомогою рН-зонда підключеного до внутрішнього комп'ютера, який має 5 вбудованих програм для різного м'яса (яловичина, свинина, баранина, птиця, дичина) а також дає можливість програмувати власні.