Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина)
- Температурний режим-електронний контролер з кроком 0.1 °C і діапазоном роботи від 0 °C до + 25 °C.
- Контроль вологості HUMICONTROL ® – електронний контроль вологості від 60% до 90% (без необхідності підключення до води).
- Система дезінфекції DX AIRREG ® - оптимально розподіл повітряних потоків,
- Активний вугільний фільтр і УФ лампа для стерилізації.
- LED підсвічування-світловий спектр не містить УФ випромінювань, в результаті чого не виділяється додаткове тепло, яке негативно впливає на температуру всередині м'яса.
- Зовнішній КОРПУС з чорним порошковим покриттям, дверцята з нержавіючої сталі.
- Внутрішній КОНТЕЙНЕР антибактеріальний полістирол-пластик.
- Внутрішня задня панель чорна сталь, матова чорна нержавіюча сталь.
- Скляні двері УФ-захист, тоновані (металізовані).
- Особливості: автоматичне розморожування, автоматична конденсація і випаровування.
- Оптичний і акустичний сигнал тривоги.
- Блокування дверей, можливість переважування.
- Можливість вбудовування в стіну.
Максимальне завантаження-2 яловичих відруби до 0,5 м завдовжки або до 20 кг у вигляді зрізаних шматків м'яса; 4 чверті спинки на 1 нижній полиці і 1 висувна решітка або 2 напівспинки на 2 вішалках. Завжди актуальний сучасний дизайн зовні-високоточна, продумана технологія захищена п'ятьма корисними моделями всередині. Ремесло зустрічається з високими технологіями.
Виготовляють яловичину сухої витримки, свинину сухої витримки, шинку або салямі.
Разом з вбудованою системою DX AirReg ® це завжди забезпечує ідеальний мікроклімат всередині, оптимальний повітряний потік і безперервну дезінфекцію навіть при великих коливаннях температури навколишнього середовища.
Dry AGER Преміум єдиний у світі старіння холодильник з активованим вугільним фільтром і активної дезінфекції коробки UVC, яка повністю дезінфікує повітря в кабінеті один раз в хвилину. Тут немає жодних шансів небезпечним бактеріям і мікробам. Втрата ваги яловичини через дозрівання на кістках становить всього близько 7-8% через 4 тижні дозрівання в Dry AGER Premium і приблизно 12% через 6 тижнів.