Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина)

Код товару:
52272
Наявність:
В наявності
130 825 ₴
  • Температурний режим-електронний контролер з кроком 0.1 °C і діапазоном роботи від 0 °C до + 25 °C.
  • Контроль вологості HUMICONTROL ® – електронний контроль вологості від 60% до 90% (без необхідності підключення до води).
  • Система дезінфекції DX AIRREG ® - оптимально розподіл повітряних потоків,
  • Активний вугільний фільтр і УФ лампа для стерилізації.
  • LED підсвічування-світловий спектр не містить УФ випромінювань, в результаті чого не виділяється додаткове тепло, яке негативно впливає на температуру всередині м'яса.
  • Зовнішній КОРПУС з чорним порошковим покриттям, дверцята з нержавіючої сталі.
  • Внутрішній КОНТЕЙНЕР антибактеріальний полістирол-пластик.
  • Внутрішня задня панель чорна сталь, матова чорна нержавіюча сталь.
  • Скляні двері УФ-захист, тоновані (металізовані).
  • Особливості: автоматичне розморожування, автоматична конденсація і випаровування.
  • Оптичний і акустичний сигнал тривоги.
  • Блокування дверей, можливість переважування.
  • Можливість вбудовування в стіну.
     

Максимальне завантаження-2 яловичих відруби до 0,5 м завдовжки або до 20 кг у вигляді зрізаних шматків м'яса; 4 чверті спинки на 1 нижній полиці і 1 висувна решітка або 2 напівспинки на 2 вішалках. Завжди актуальний сучасний дизайн зовні-високоточна, продумана технологія захищена п'ятьма корисними моделями всередині. Ремесло зустрічається з високими технологіями.

Виготовляють яловичину сухої витримки, свинину сухої витримки, шинку або салямі.
Разом з вбудованою системою DX AirReg ® це завжди забезпечує ідеальний мікроклімат всередині, оптимальний повітряний потік і безперервну дезінфекцію навіть при великих коливаннях температури навколишнього середовища.

Dry AGER Преміум єдиний у світі старіння холодильник з активованим вугільним фільтром і активної дезінфекції коробки UVC, яка повністю дезінфікує повітря в кабінеті один раз в хвилину. Тут немає жодних шансів небезпечним бактеріям і мікробам. Втрата ваги яловичини через дозрівання на кістках становить всього близько 7-8% через 4 тижні дозрівання в Dry AGER Premium і приблизно 12% через 6 тижнів.



Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина) Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина) Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина) Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина) Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина) Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина) Шафа для дозрівання м'яса DRY AGER DX0500P з DX LED до 20 кг (Німеччина)
Висота
900 мм
Глибина
610 мм
Ширина
600 мм
Об'єм, л
155/132
Температура, ºС
0...+25
Максимальне завантаження, кг
20
Напруга, В
220
Потужність, кВт
1
Вага, кг
Гарантія
12 міс
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари