7108 - Електросушарка для рук високошвидкісна вбудована в стіл, металева, хромована

Код товару:
30-7108
Виробник
NON
Наявність:
Товар очікується
10 243 ₴
Електросушарка для рук високошвидкісна вбудована в стіл - 7108
Революційна сушарка для рук, яка вбудовується в стільницю з агрегатом, що розміщається під стільницею. Завдяки потужному потоку нагрітого повітря дуже швидко сушить руки, здуваючи вологу з поверхні рук. Має 4 режими регулювання потужності. Зовнішня (видима) частина сушарки дуже міцна, виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі марки 304, прихований корпус виготовлений із пластику АБС. Завдяки подвійний фільтрації із застосуванням ХЕПА фільтра, запобігає потраплянню 99% мікробів і бактерій з повітря на шкіру рук.

Сушарка досить проста в монтажі (як звичайний змішувач). Встановлена ​​поруч зі змішувачем або краном безпосередньо над умивальником, дозволяє зберігати чистоту в приміщенні, запобігаючи потраплянню води, що капає з рук на поверхні або підлогу. Сучасний, ненав'язливий дизайн сушарки дозволяє встановлювати її в різних приміщеннях, поєднуючись з будь-яким інтер'єром.

Потужна, економічна, ефективна і приваблива сушарка з інтелектуальним включенням і контролем температури повітря буде викликати у вас і ваших відвідувачів тільки позитивні емоції від своєї бездоганної роботи.
7108 - Електросушарка для рук високошвидкісна вбудована в стіл, металева, хромована 7108 - Електросушарка для рук високошвидкісна вбудована в стіл, металева, хромована
Артикул
7108
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Колір
Сірий
Колір / Покриття
Хром
Кріплення в комплекті
Так
Швидкість потоку повітря, м/с
90
Час сушіння рук, с
10–15
Призначення
Електросушарка для рук
Сумарна потужність, Вт
1400
Рівень шуму, dB
75
Наявність
Є в наявності
Включення
Автоматичне
Вага, кг
5,0
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані Товари