пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42

Жарочні поверхні каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  
Поверхня для смаження - теплове обладнання, що використовується у сфері HoReCa. Основна функція обсмаження різних страв з м'яса, риби або овочів. На відміну від, професійної електричної сковороди, поверхня для смаження може встановлюватися, як окремо, так і разом з технологічною лінією. Поверхні для смаження доступні у різних варіантах в залежності від типу поверхні, типу живлення та місця розташування на кухні. ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ЖАРОЧНУ ПОВЕРХНЮ? - Ви дізнаєтесь у нашій статті.
3,188 грн.
На складі
Код товару: 20807
5,024 грн.
На складі
Код товару: 21447
19,139 грн.
На складі
Код товару: 15697
8,344 грн.
На складі
Код товару: 16473
13,109 грн.
На складі
Код товару: 21310
2,969 грн.
На складі
Код товару: 21894
3,750 грн.
На складі
Код товару: 21896
37,038 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16006
39,588 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16005
52,781 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16004
52,813 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16007
1,809 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14644
5,491 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14643
9,906 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16447
25,134 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20706
54,656 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20704
38,409 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20705
52,427 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15720
5,250 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14431
6,853 грн.
Товар закінчується
Код товару: 17532
3,884 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14490
6,406 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14491
5,825 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14492
7,281 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14493
9,938 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14509
27,406 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16859
23,094 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16860
44,565 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15733
73,398 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15732
100,137 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15726
36,699 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15702
9,121 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15874
21,495 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15710
36,699 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15709
4,981 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15715
7,339 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15714
6,290 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15713
45,874 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15708
28,836 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15724
27,524 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15723
43,253 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15725
3,982 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14589
  
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14502
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14455
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14501
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14467

Жарильна поверхня від магазину ЦЕНТУР

Жарочная поверхностьОдним з найпоширеніших типів обладнання для ресторанів, барів, кафе та інших закладів громадського харчування є професійна жарильна поверхня.

Жарочної поверхні для яких основною функцією – являється обсмажування різних страв з м'яса, риби або овочів.

На відміну від, наприклад, професійної електричної сковороди, жарильна поверхня електрична може встановлюватися як окремо, так і разом з технологічною лінією обладнання.

Як вибрати жарочну поверхню?

Жарочні поверхні можуть бути різними за величиною, і вибір буде залежати від того, на якій потік відвідувачів зазвичай готується їжа.

В якості прикладу для опису пристрою і функцій можна привести найбільш популярні різновиди цих апаратів – електричні жарильні поверхні.

Більшість моделей жарильних поверхонь такого типу мають по своєму периметру спеціальні бортики, які перешкоджають розбризкуванню жиру по всьому приміщенню кухні закладу.

Жарочная поверхность электрическаяВ конструкцію сучасних професійних жарильних поверхонь входить витяжка, яка здатна забезпечити максимальну природну конвекцію.

За рахунок цього процесу температура корпусу знижується, якщо апарат встановлений до стіни впритул, а також у разі монтажу поблизу іншого обладнання. За рахунок конструкції нагрівальних елементів, робоча поверхня розігрівається гранично рівномірно.

Це дозволяє здійснювати процес термічної обробки максимально якісно. Що стосується виробництва жарильних поверхонь для ресторанів або закладів громадського харчування, важливо згадати те, що всі деталі виготовляються з надійних і міцних матеріалів, завдяки яким термін експлуатації – дуже тривалий.

Сама робоча поверхня для смаження виготовлена з високоякісної сталі, а в більшості сучасних апаратів ще й покрита тефлоновим покриттям. У комплекті зазвичай додаються спеціальні інструменти, що допомагають зробити процес смаження більш простим і зручним.

Жарильна поверхня буває двох типів:

  • газова;
  • електрична.

Жарочная поверхность для ресторанаКожен тип має свої плюси і мінуси. Тому вам залишається тільки визначитися, який результат ви хочете отримати, використовуючи нове придбання. Вона є важливим атрибутом сучасного ресторану або кафе. Жарильна поверхня буває з рифленою, гладкою або з комбінованою поверхнею, яка має рифлену і гладку частини одночасно. Дані пристрої можуть мати одну або дві зони нагріву з незалежним регулюванням. Гладке покриття жарочної поверхні рекомендується для смаження легкого м'яса, птиці, а також морепродуктів. Гладке покриття дозволяє готувати без пригорання, страви мають привабливий рівний обсмажений вигляд. Рифлену жарочную поверхню використовують для обжарювання шматків м'яса, а особливості покриття надають страві гарний і соковитий вигляд.

Управління

Регулювання температури поверхні здійснюється за допомогою механічних панелей, на яких розташовані ручки регулятора. Час нагріву до максимальної температури становить трохи менше десяти хвилин.

Діапазон робочої температури стандартної жарочної поверхні – від ста до двохсот п'ятдесяти градусів. Але, в більшості апаратів, її можна збільшити.

Розмір жарильних поверхонь варто вибирати, виходячи з потреб закладу громадського харчування, а також з площі професійної кухні.

Вибрати та купити жарочну поверхню: газову або електричну, можна орієнтуючись на ціни і обладнання самої кухні. У будь-якому випадку, широкий асортимент моделей від різних виробників дозволить вибрати найбільш підходящий для вас варіант. Якщо ж вам важко зупиниться на конкретному пристрої, скористайтеся допомогою фахівців, зателефонувавши за номерами, вказаними на сайті. Компанія ЦЕНТУР пропонує жарочну поверхню для кухні будь-якого ресторану, кафе або бару.

Виробники