пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • (032) 242-69-38
  • (067) 373-59-60
  • (063) 334-20-50
  • (050) 300-38-42

Жарочні поверхні каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  
Поверхня для смаження - теплове обладнання, що використовується у сфері HoReCa. Основна функція обсмаження різних страв з м'яса, риби або овочів. На відміну від, професійної електричної сковороди, поверхня для смаження може встановлюватися, як окремо, так і разом з технологічною лінією. Поверхні для смаження доступні у різних варіантах в залежності від типу поверхні, типу живлення та місця розташування на кухні. ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ЖАРОЧНУ ПОВЕРХНЮ? - Ви дізнаєтесь у нашій статті.
3,197 грн.
На складі
Код товару: 20807
5,024 грн.
На складі
Код товару: 21447
9,937 грн.
На складі
Код товару: 16447
19,139 грн.
На складі
Код товару: 15697
5,266 грн.
На складі
Код товару: 14431
8,370 грн.
На складі
Код товару: 16473
4,169 грн.
На складі
Код товару: 16549
5,235 грн.
На складі
Код товару: 16550
5,768 грн.
На складі
Код товару: 16551
6,426 грн.
На складі
Код товару: 16552
7,586 грн.
На складі
Код товару: 21309
9,969 грн.
На складі
Код товару: 14509
13,981 грн.
На складі
Код товару: 21288
11,536 грн.
На складі
Код товару: 21221
3,950 грн.
На складі
Код товару: 14511
6,614 грн.
На складі
Код товару: 14512
23,166 грн.
На складі
Код товару: 16860
2,453 грн.
На складі
Код товару: 21432
3,093 грн.
На складі
Код товару: 21430
5,405 грн.
На складі
Код товару: 21431
45,392 грн.
На складі
Код товару: 21261
3,792 грн.
На складі
Код товару: 14589
4,202 грн.
На складі
Код товару: 14590
37,154 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16006
39,712 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16005
52,947 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16004
52,978 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16007
1,815 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14644
5,508 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14643
4,577 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16737
25,213 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20706
54,828 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20704
38,530 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20705
50,922 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15720
6,875 грн.
Товар закінчується
Код товару: 17532
13,150 грн.
Товар закінчується
Код товару: 21310
3,897 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14490
6,426 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14491
5,843 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14492
7,304 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14493
27,492 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16859
51,850 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14617
43,285 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15733
71,290 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15732
97,261 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15726
35,645 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15702
8,859 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15874
20,877 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15710
35,645 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15709
4,838 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15715
7,128 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15714
6,110 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15713
44,556 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15708
28,008 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15724
26,734 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15723
42,010 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15725
   
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14502
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14455
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14501
1 грн.
Немає на складі
Код товару: 14467

Жарильна поверхня від магазину ЦЕНТУР

Жарочная поверхностьОдним з найпоширеніших типів обладнання для ресторанів, барів, кафе та інших закладів громадського харчування є професійна жарильна поверхня.

Жарочної поверхні для яких основною функцією – являється обсмажування різних страв з м'яса, риби або овочів.

На відміну від, наприклад, професійної електричної сковороди, жарильна поверхня електрична може встановлюватися як окремо, так і разом з технологічною лінією обладнання.

Як вибрати жарочну поверхню?

Жарочні поверхні можуть бути різними за величиною, і вибір буде залежати від того, на якій потік відвідувачів зазвичай готується їжа.

В якості прикладу для опису пристрою і функцій можна привести найбільш популярні різновиди цих апаратів – електричні жарильні поверхні.

Більшість моделей жарильних поверхонь такого типу мають по своєму периметру спеціальні бортики, які перешкоджають розбризкуванню жиру по всьому приміщенню кухні закладу.

Жарочная поверхность электрическаяВ конструкцію сучасних професійних жарильних поверхонь входить витяжка, яка здатна забезпечити максимальну природну конвекцію.

За рахунок цього процесу температура корпусу знижується, якщо апарат встановлений до стіни впритул, а також у разі монтажу поблизу іншого обладнання. За рахунок конструкції нагрівальних елементів, робоча поверхня розігрівається гранично рівномірно.

Це дозволяє здійснювати процес термічної обробки максимально якісно. Що стосується виробництва жарильних поверхонь для ресторанів або закладів громадського харчування, важливо згадати те, що всі деталі виготовляються з надійних і міцних матеріалів, завдяки яким термін експлуатації – дуже тривалий.

Сама робоча поверхня для смаження виготовлена з високоякісної сталі, а в більшості сучасних апаратів ще й покрита тефлоновим покриттям. У комплекті зазвичай додаються спеціальні інструменти, що допомагають зробити процес смаження більш простим і зручним.

Жарильна поверхня буває двох типів:

  • газова;
  • електрична.

Жарочная поверхность для ресторанаКожен тип має свої плюси і мінуси. Тому вам залишається тільки визначитися, який результат ви хочете отримати, використовуючи нове придбання. Вона є важливим атрибутом сучасного ресторану або кафе. Жарильна поверхня буває з рифленою, гладкою або з комбінованою поверхнею, яка має рифлену і гладку частини одночасно. Дані пристрої можуть мати одну або дві зони нагріву з незалежним регулюванням. Гладке покриття жарочної поверхні рекомендується для смаження легкого м'яса, птиці, а також морепродуктів. Гладке покриття дозволяє готувати без пригорання, страви мають привабливий рівний обсмажений вигляд. Рифлену жарочную поверхню використовують для обжарювання шматків м'яса, а особливості покриття надають страві гарний і соковитий вигляд.

Управління

Регулювання температури поверхні здійснюється за допомогою механічних панелей, на яких розташовані ручки регулятора. Час нагріву до максимальної температури становить трохи менше десяти хвилин.

Діапазон робочої температури стандартної жарочної поверхні – від ста до двохсот п'ятдесяти градусів. Але, в більшості апаратів, її можна збільшити.

Розмір жарильних поверхонь варто вибирати, виходячи з потреб закладу громадського харчування, а також з площі професійної кухні.

Вибрати та купити жарочну поверхню: газову або електричну, можна орієнтуючись на ціни і обладнання самої кухні. У будь-якому випадку, широкий асортимент моделей від різних виробників дозволить вибрати найбільш підходящий для вас варіант. Якщо ж вам важко зупиниться на конкретному пристрої, скористайтеся допомогою фахівців, зателефонувавши за номерами, вказаними на сайті. Компанія ЦЕНТУР пропонує жарочну поверхню для кухні будь-якого ресторану, кафе або бару.

Виробники