пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42

Грилі для курей каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  
20,313 грн.
На складі
Код товару: 21906
21,258 грн.
На складі
Код товару: 14558
10,343 грн.
На складі
Код товару: 14556
11,968 грн.
На складі
Код товару: 14554
12,256 грн.
На складі
Код товару: 14557
12,528 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20796
110,097 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15718
104,855 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15717
36,699 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15719
21,844 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15956
Потужність: 4 кВт Напруга: 220 В Продуктивність: 6 шт/год  Вага: 35 кг Габаритні розміри: 800х350х650 мм
9,997 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16510
13,709 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14441
21,134 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14446
26,809 грн.
Під замовлення
Код товару: 14559
6,699 грн.
Під замовлення
Код товару: 14428
12,445 грн.
Під замовлення
Код товару: 14555

Електричний гриль для курей

Кури гриль Львів дуже полюбляє! Електричний гриль - це особливий вид теплового обладнання, призначеного для приготування курячих тушок з апетитною золотистою скоринкою. Джерела нагріву в такому обладнанні - трубчасті електронагрівачі, генеруючі ІЧ-випромінювання, яке рівномірно пересмажує продукт, обмежуючи ймовірність підгоряння.

Гриль для курей може використовуватися для приготування курячих окостів, тушок курчат, грудок, а також інших продуктів. Рівномірне обертання гарантує якісне прожарювання курки. Нерідко грилі для курки забезпечені внутрішнім підсвічуванням, яке не тільки забезпечує додаткову зручність у використанні, але й привертає увагу потенційних клієнтів. Який купити гриль для курей залежить від того, скільки тушок птахів одночасно готується. Якщо бажаєте обрати оптимальний гриль та купити його по самій вигідній ціні, то звертайтеся в інтернет магазин професійного обладнання «Centurion».

Вуличний фаст-фуд – одне з найбільш рентабельних напрямків малого бізнесу. Високий прибуток на тлі мінімальних витрат робить цю сферу найбільш потрібною і популярною серед підприємців. Більш того, домогтися успіху в цій галузі цілком під силу навіть людині без будь-якого досвіду. Розмір стартового капіталу не надто великий. Кінцева сума початкових вкладень буде залежати від особливостей регіону, в якому Ви проживаєте.

Де поставити кіоск для продажу курей-гриль?

У більшості випадків бізнес не ладиться по причині неправильного вибору місця. На вирішення цього питання можна витратити від кількох тижнів до одного місяця. Хоча в цьому процесі немає нічого складного.

Одним з найкращих варіантів для торгівлі смаженими курочками вважаються станції метрополітену, а також зупинки іншого громадського транспорту в безпосередній близькості від житлових масивів. У більшості більш-менш великих міст подібні місця вже давно зайняті і приносять власникам бізнесу стабільний дохід, завдяки нескінченному потоку голодних громадян. Не менш вдалим варіантом буде розміщення кіоску в глибині мікрорайону неподалік від популярного продуктового магазину. Завдяки цьому потік клієнтів на вже «підгодованому місці» автоматично стане Вашим і допоможе втамувати голод людям, які не хочуть відходити за продуктами далі власного під'їзду.

Особливості обладнання для приготування курей-гриль

Якщо з місцем все ясно, починаємо придивлятися до обладнання. Всі курки готуються на грилях. Відбувається це за допомогою інфрачервоного випромінювання, яке створюють електронагрівачі (Тени). В залежності від типу грилі прийнято розділяти на:

  • Шампурного типу – ті які піджарюють тушку на спеціальних рожнах, і обертаються навколо власної осі;
  • Пристрої вертикального типу;
  • Апарати карусельного типу обладнані спеціальними колисками, в які поміщається маринована курочка для подальшого смаження.

В грилях шампурного типу тушки пропікаються на спеціальних шампурах, що обертаються навколо своєї осі. В останньому випадку металеві кошики, закріплені з допомогою направляючих, обертаються на спеціальному барабані в межах замкнутої простору апарату. У цьому випадку теплове випромінювання направляється не на продукт, а на нагрівання всієї камери, в якій птахи обертаються відносно джерела тепла, що залишається нерухомим.

Грилі подібного типу найзручніші – закладати в них тушки досить легко, не менш просто і виймати їх, оскільки це відбувається без пошкоджень. Більш того, за допомогою карусельного гриля можна легко приготувати крильця, стегенця, філе та інші частини курячої тушки окремо.

Виділіти серед карусельних грилів варто апарат планетарного типу. В процесі роботи якого навколо своєї осі обертається не тільки планетарний диск, але і кожен вертел, що дозволяє м'ясу пропікатися більш рівномірно і прискорює процес його приготування в цілому.

Гриль вертикального типу має обертовий вертел зі спеціальними насадками для курей. Апарат укомплектований двома Тенами – нижнім і верхнім, які досить зручно регулюються. Ця особливість конструкції є дуже зручною в ситуації, коли одна партія тушок вже практично готова, а інша тільки починає пропікаться.

На планетарному грилі можна приготувати до 40 тушок за один раз. Однак у більшості випадків не знадобитися такий обсяг. Більш доцільним є варіант одночасного приготування 5-10 курочок.

Ціна на кожен з вищеописаних апаратів формується виходячи з функціональних властивостей та технічних характеристик обладнання, докладніше про які ви зможете дізнатися прямо зараз від кваліфікованих спеціалістів інтернет магазину професійного обладнання «Centurion». Чекаємо на Вас!

Виробники