Інтернет-магазин професійного обладнання CENTUR
  • 0 800 307 999
    Дзвінки безкоштовні
    ЦІЛОДОБОВО
  • 032 242 69 38
  • +38 063 334 20 50
  • 050 300 38 42
  • Апарат шокової заморозки CRYSTAL CBF 14 (Туреччина)
  • Апарат шокової заморозки CRYSTAL CBF 14 (Туреччина)

Апарат шокової заморозки CRYSTAL CBF 14 (Туреччина)

Код товару: 35775
Бонус 869 грн
детальніше
86 939 грн.
Виробник: Crystal (Туреччина)
Під замовлення
Бонусні бали: 869

Характеристика

  • Потужність, кВт: 1,5
  • Напруга, В: 220
  • Розміри камери, мм: 5хGN1/1 або 600х400
  • Охолодження до +3°С, кг/хв:
  • Заморожування до -18°С, кг/хв:
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Ширина, мм: 770
  • Глибина, мм: 800
  • Висота, мм: 850
  • Вага, кг: 98
  • Гарантійний термін, місяців: 12
  • Кількість:  
    Можлива електронна оплата:
      
      
      

    Опис

    • Температурний режим, (° С): + 90 / + 3, + 90 / -18.
    • Хладоген: R404.
    • Місткість: до 20 кг.
    • + 38 °C t навколишнього середовища.
    • Автоматичне розморожування за допомогою нагрівального елементу.
    • Розмір робочої камери дозволяє використовувати 5 гастроемкостей розміром GN1 / 1 або ж 5-ти листів 600х400 мм.

    Шафа шокової заморозки - це ідеальне обладнання для швидкого охолодження і подальшої заморозки різних видів продуктів для подальшого тривалого зберігання, такий спосіб значно збільшує термін зберігання продуктів в порівнянні зі звичайним заморожуванням і дозволяє зберегти всі корисні властивості продуктів і гастрономічний смак.


    У чому відмінність шафи шокової заморозки від звичайного морозильної шафи або скрині?
    По-перше, процес заморожування в таких шафах здійснюється в кілька етапів без порушення молекулярної структури продуктів. На першому етапі відбувається охолодження верхнього шару і кристалізація вологи, що знаходиться на поверхні продуктів. Потім, на другому етапі, здійснюється підморожування до температури від 0 до 5 оС. На третьому етапі продукти повністю кристалізуються, температура знижується до -18 оС.

    По-друге, в «шокер» як його ще називають у народі, ви можете поставити свіжо приготовані продукти практично гарячими для миттєвого охолодження. Це можливо завдяки більш потужній системі охолодження.

    Процес заморозки в таких шафах здійснюється кілька годин при температурі в робочій камері від -35 до -30 оС, але час не повинен перевищувати 240 хвилин


    У шафах шокової заморозки можна охолоджувати практично весь асортимент продуктів: ягоди, фрукти, овочі, рибні та м'ясні напівфабрикати, морозиво, десерти, хлібобулочні вироби, тісто і т.д. Вона незамінна при оснащенні підприємств, які виробляють напівфабрикати, для установки на кухнях ресторанів, санаторіїв чи готелів, їдалень і т.д.

    Цикли охолодження і заморозки можуть бути делікатними і сильними. Термін зберігання після заморозки у м'ясних напівфабрикатів від 2 місяців, для десертних напівфабрикатів і салатів - до 12 місяців.

    Відгуки (0)

    Написати відгук




    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

    Рейтинг Погано           Добре

    Введіть код, вказаний на зображенні:



    Виробники