пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42

Візки сервірувальні каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  
4 289 грн.
На складі
Код товару: 16428
2 868 грн.
На складі
Код товару: 22985
3 466 грн.
На складі
Код товару: 19109
5 102 грн.
На складі
Код товару: 22983
3 225 грн.
На складі
Код товару: 21755
2 992 грн.
На складі
Код товару: 21754
2 527 грн.
На складі
Код товару: 21756
3 868 грн.
На складі
Код товару: 22984
6 528 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15503
4 239 грн.
Товар закінчується
Код товару: 18746
4 512 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19115
6 377 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19116
5 935 грн.
Товар закінчується
Код товару: 18748
4 622 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19117
8 037 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19114
4 984 грн.
Товар закінчується
Код товару: 18747
2 361 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19110
3 652 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19112
4 227 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19111
7 697 грн.
Товар закінчується
Код товару: 19113
2 628 грн.
Під замовлення
Код товару: 17495
3 340 грн.
Під замовлення
Код товару: 17496
3 004 грн.
Під замовлення
Код товару: 17503
2 944 грн.
Під замовлення
Код товару: 17501
2 896 грн.
Під замовлення
Код товару: 17499
2 315 грн.
Під замовлення
Код товару: 17498
2 300 грн.
Немає на складі
Код товару: 11226
4 350 грн.
Немає на складі
Код товару: 11227
2 814 грн.
Немає на складі
Код товару: 13955

Візок Сервірувальний – це столик на колесах, який використовується для транспортування готових страв і напоїв, а також для перевезення використаного посуду з торгових залів Закладів громадського харчування (Їдалень, Кафе, Ресторанів) в Посудомийний Цех. Деякі моделі Сервірувальних Візків призначені спеціально для транспортування Гастроємностей і Дек з кухні закладу до Лінії Роздачі і назад. Існують також спеціальн моделі Візків Сервірувальних в які вбудовані Індукційні Плити – вони дають змогу підігрівати Страви що перевозяться. Страви не остигають під час транспортування і подаються клієнту гарячими.

Виробники