ГРИЛІ САЛАМАНДЕР


Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA
114-3595
101546 Bartscher
145815 Грн
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 101552
114-4368
101552 Bartscher
113948 Грн
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 600-2Z
114-4369
101548 Bartscher
122060 Грн
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 700-2Z
114-3596
101554 Bartscher
160880 Грн
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA Premium
114-4367
101547 Bartscher
171695 Грн
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
114-3597
151510 Bartscher
35343 Грн
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
114-3600
100524 Bartscher
24720 Грн
Bartscher Гриль SALAMANDRA S70
114-3608
100528 Bartscher
43261 Грн
RM Gastro Гриль SALAMANDER SE-40 S
114-5106
101500100 шт
18927 Грн
RM Gastro Гриль SALAMANDER SE-70 S
114-5107
101500500 шт
26652 Грн
Sirman Гриль SALAMANDRA BASIC
114-2496
30140502 Sirman
20665 Грн
Sirman Гриль SALAMANDRA MOBILE PRO 1/1G
114-2498
30142502 Sirman
76287 Грн
Sirman Гриль SALAMANDRA MOBILE PRO 1/2G
114-2497
30143502 Sirman
56781 Грн
Гриль Salamander 450
74-264607
530 мм 520 мм
31104 Грн
Гриль Salamander 600
74-264706
530 мм 520 мм
38530 Грн
Гриль Salamander 800
74-264300
800x472x (в) 456 230
23717 Грн
ГРИЛЬ SALAMANDER HURAKAN HKN-SAL600MBM
48-4864
30552 Грн
Гриль Salamander кварцовий інфрачервоний, 3645 Вт
74-264409
689x397x(H)318 3645
25933 Грн
Гриль Salamander настінний, 2000 Вт
74-264119
610x310x (В) 280 280 мм
16083 Грн
Гриль кварцовий Maxi GN 1/1, 4500 Вт
74-264331
685x396x (В) 452 400
34137 Грн
Гриль саламандра AIRHOT SGE-460
115-112
КИТАЙ 490x570x580, мм
21999 Грн
Гриль саламандра AIRHOT SGE-570
115-1090
КИТАЙ 670x360x310, мм
6870 Грн
Гриль саламандра AIRHOT SGE-580
115-403
КИТАЙ 640x500x420, мм
13263 Грн
Гриль саламандра SGE 460 AIRHOT
73-6618
450×450×470 мм min 50 max 300ºC
22025 Грн
НОВИНКА
Гриль саламандра електричний Bartscher 100524
Гриль саламандра електричний Bartscher 100524
3-33940
Bartscher Німеччина
25685 Грн
НОВИНКА
Гриль саламандра електричний Bartscher 101547
Гриль саламандра електричний Bartscher 101547
3-34451
Bartscher Німеччина
181004 Грн
Гриль саламандра електричний Bertos SA/E 60-E
3-18683
Bertos Італія
76310 Грн
Гриль саламандер GS
42869
нержавіюча сталь
10905 Грн
Гриль саламандер CUSTOMHEAT SALAMANDER SLG 6511124, газовий
39602
нержавіюча сталь+гарячекатана сталь 660х500
52620 Грн
Гриль саламандер CUSTOMHEAT SALAMANDER SLЕ 6510146, електричний
39601
нержавіюча сталь+гарячекатана сталь 660х500
35080 Грн
Гриль саламандер ROLLER GRILL SEM 600 PDS (Франція)
33670
нержавіюча сталь 495х375
87131 Грн
Гриль саламандер ROLLER GRILL SEM 600 Q (Франція)
33669
нержавіюча сталь 495х375
78721 Грн
ГРИЛЬ SALAMANDER 660мм TSL.66
48-9834
51613 Грн
ГРИЛЬ SALAMANDER HURAKAN HKN-SAL450MBM
48-4863
22812 Грн
ГРИЛЬ SALAMANDER HURAKAN HKN-SLE580
48-7516
8962 Грн
Гриль Salamander LYNN SARO
62-443-1055
610X325X280 SALAMANDER
9496 Грн
Гриль саламандер EMPERO EMP.PSE020 (Туреччина)
26664
нержавіюча сталь
39027 Грн
Гриль саламандер EMPERO EMP.PSG.3 газовий (Туреччина)
26665
нержавіюча сталь 600 мм
35823 Грн
Гриль саламандер EMPERO EMP.PSG.4 газовий (Туреччина)
26666
нержавіюча сталь 600 мм
42676 Грн
Гриль саламандер EMPERO EMP.PSG.5 газовий (Туреччина)
26667
нержавіюча сталь 600 мм
49306 Грн
Гриль саламандер EMPERO EMP.PSG.6 газовий (Туреччина)
26668
нержавіюча сталь 600 мм
58206 Грн
Гриль саламандер GASTRORAG AT-936E
28463
нержавіюча сталь
6895 Грн
Гриль саламандер SYBO AT-936
15721
нержавіюча сталь
22867 Грн
Гриль саламандер ТРЕЙД HES-450
15845
нержавіюча сталь
10795 Грн
Гриль саламандр PRO 1/1G SIRMAN
62-30142502
600X545X510 750X630X630
71700 Грн
Гриль саламандра 264 607 Hendi
73-3554
Hendi (Голландия) нерж.сталь
0 Грн
Гриль саламандра AIRHOT SGE-570
115-1090
КИТАЙ 670x360x310, мм
6870 Грн
Гриль саламандра AIRHOT SGE-938
115-113
КИТАЙ 635x445x415, мм
7148 Грн
Гриль саламандра GoodFood GS600 Salamander
101-33037
GS600 Salamander нержавіюча сталь
6584 Грн
Гриль саламандра електричний Bartscher 101548
3-34188
Bartscher Німеччина
126269 Грн
Показано від 1 до 50 з 57 (всього сторінок: 2)
ГРИЛІ САЛАМАНДЕР
ГРИЛІ САЛАМАНДЕР - ОСОБЛИВОСТІ ВИБОРУ
 
 
 
Професійний Гриль Саламандер обладнання для кухні, яке здатне вирішити велику кількість завдань. Головними перевагами даного грилю є його можливість не лише приготувати смачну та здорову страву з апетитною скоринкою, а також зберегти її гарячою до моменту подачі на стіл.
 
 
Гриль Саламандер відноситься до безконтактного типу нагрівального обладнання. Він являє собою машину, у верхній частині якої розташовані нагрівальні елементи. У нижній частині гриля розміщуються решітки, на які укладаються продукти, що готуються.
Регулювання температури нагрівання здійснюється механічним способом, шляхом зміни відстані між верхньою і нижньою площинами. Тобто, ТЕН може перебувати ближче або далі від страви, що готуються. Гриль цього типу оснащується індикатором температури та комплектується піддоном для збору жиру. Робоча температура машини варіюється в межах 50-300° C.
 

 
Різновиди грилів саламандер
По типу нагрівального елементу
  • Електричні. Такі грилі, оснащені ТЕНами, вони відмінно підходять для запікання м'яса, птиці, риби, овочів і хлібобулочних виробів. З їх допомогою також можна розігрівати блюда. Основні переваги такого типу нагрівального елементу - високі смакові якості готових страв, а до недоліків відносяться - значні витрата електроенергії та нагрівання повітря в приміщенні.
  • Газові. Для роботи з такими грилями використовуються газові балони. Апарат оснащується пальниками, кількість яких змінюється в межах від 1 до 6. За допомогою таких машин можна розігрівати їжу, випікати з напівфабрикатів пиріжки, булки та піцу, а також готувати гарячі бутерброди, хот-доги та шаурму. До переваг газового нагрівального елементу відносяться значна продуктивність і високу якість готових страв, а до недоліків - висока вартість палива і складність процесу отримання дозволу на використання газових балонів.
  • Інфрачервоні. Це практичні пристрої, які забезпечують швидке приготування їжі при мінімальній витраті електроенергії. Температура повітря в приміщенні під час роботи обладнання практично не підвищується.
По конструктивних особливостях
  • З рухливою верхньою частиною. У цьому випадку верхня частина грилю може встановлюватися на будь-яку зручну висоту. Таке обладнання є більш економічним, оскільки воно дозволяє звести тепловтрати до мінімуму і прискорити процес приготування страв. При цьому подібні машини відрізняються більш високою вартістю.
  • З нерухомою верхньою частиною. У таких машин верхня частина не переміщається, а рухомою частиною є решітка, яку можна переставляти вище або нижче.
 
Переваги Грилів Саламандер
  • Малогабаритність (є можливість кріплення на стіну);
  • Висока продуктивність;
  • Багатофункціональність, за допомогою пристрою можна розігріти та приготувати найрізноманітніші страви;
  • Надійність, висока зносостійкість - всі грилі мають корпус, виконаний з нержавіючої сталі;
  • Оперативність в приготуванні страв - час, що витрачається на підготовку, завдяки конструкційним особливостям скорочується;
  • Відмінний смак страв (в тому числі, наявність приємною хрусткої скоринки).
 
Особливості вибору Грилю Саламандер
При виборі даного типу гриля дуже важливо звернути увагу на такі параметри
  • Площа та місце використання. Якщо кухня в якій планується використовувати даний гриль мала за площею, підійде модель з інфрачервоним нагрівальним елементом - оскільки повітря навколо приладу не буде нагріватись і тим самим не буде значно впливати на мікроклімат приміщення. Для просторої стаціонарної кухні підійде гриль, оснащений ТЕНами. Моделі з газовими пальниками - оптимальний варіант для вуличної торгівлі та точок фаст-фуду. Такий гриль простіше перенести з одного місця на інше, адже він не залежить від електроживлення і в деякому розумінні є мобільним обладнанням.
  • Ціна. Моделі з рухомою верхньою частиною будуть економніше в споживанні електрики або газу шляхом збереження тепла, але ціна на грилі з такою конструкцією завжди вище.
  • Місце установки. Габарити підбираються залежно від місця установки. Це може бути стіл, барна стійка або лінія роздачі. Гриль без проблем кріпиться на стіну в кухні. Наприклад, біля плити. Його також можна встановити поза кухні, помістивши в кімнату, де страви готуються офіціантами для подачі в обідній зал. Це дасть можливість розігріті продукти та відразу винести його відвідувачам.