ГРИЛІ ДЛЯ КУРЕЙ

ГРИЛІ ДЛЯ КУРЕЙ

Електричний гриль для курей

Кури гриль Львів дуже полюбляє! Електричний гриль - це особливий вид теплового обладнання, призначеного для приготування курячих тушок з апетитною золотистою скоринкою. Джерела нагріву в такому обладнанні - трубчасті електронагрівачі, генеруючі ІЧ-випромінювання, яке рівномірно пересмажує продукт, обмежуючи ймовірність підгоряння.

Гриль для курей може використовуватися для приготування курячих окостів, тушок курчат, грудок, а також інших продуктів. Рівномірне обертання гарантує якісне прожарювання курки. Нерідко грилі для курки забезпечені внутрішнім підсвічуванням, яке не тільки забезпечує додаткову зручність у використанні, але й привертає увагу потенційних клієнтів. Який купити гриль для курей залежить від того, скільки тушок птахів одночасно готується. Якщо бажаєте обрати оптимальний гриль та купити його по самій вигідній ціні, то звертайтеся в інтернет магазин професійного обладнання «CENTUR».

Вуличний фаст-фуд – одне з найбільш рентабельних напрямків малого бізнесу. Високий прибуток на тлі мінімальних витрат робить цю сферу найбільш потрібною і популярною серед підприємців. Більш того, домогтися успіху в цій галузі цілком під силу навіть людині без будь-якого досвіду. Розмір стартового капіталу не надто великий. Кінцева сума початкових вкладень буде залежати від особливостей регіону, в якому Ви проживаєте.

 

Де поставити кіоск для продажу курей-гриль?

У більшості випадків бізнес не ладиться по причині неправильного вибору місця. На вирішення цього питання можна витратити від кількох тижнів до одного місяця. Хоча в цьому процесі немає нічого складного.

Одним з найкращих варіантів для торгівлі смаженими курочками вважаються станції метрополітену, а також зупинки іншого громадського транспорту в безпосередній близькості від житлових масивів. У більшості більш-менш великих міст подібні місця вже давно зайняті і приносять власникам бізнесу стабільний дохід, завдяки нескінченному потоку голодних громадян. Не менш вдалим варіантом буде розміщення кіоску в глибині мікрорайону неподалік від популярного продуктового магазину. Завдяки цьому потік клієнтів на вже «підгодованому місці» автоматично стане Вашим і допоможе втамувати голод людям, які не хочуть відходити за продуктами далі власного під'їзду.

 

Особливості обладнання для приготування курей-гриль

Якщо з місцем все ясно, починаємо придивлятися до обладнання. Всі курки готуються на грилях. Відбувається це за допомогою інфрачервоного випромінювання, яке створюють електронагрівачі (Тени). В залежності від типу грилі прийнято розділяти на:

  • Шампурного типу – ті які піджарюють тушку на спеціальних рожнах, і обертаються навколо власної осі;
  • Пристрої вертикального типу;
  • Апарати карусельного типу обладнані спеціальними колисками, в які поміщається маринована курочка для подальшого смаження.

В грилях шампурного типу тушки пропікаються на спеціальних шампурах, що обертаються навколо своєї осі. В останньому випадку металеві кошики, закріплені з допомогою направляючих, обертаються на спеціальному барабані в межах замкнутої простору апарату. У цьому випадку теплове випромінювання направляється не на продукт, а на нагрівання всієї камери, в якій птахи обертаються відносно джерела тепла, що залишається нерухомим.

Грилі подібного типу найзручніші – закладати в них тушки досить легко, не менш просто і виймати їх, оскільки це відбувається без пошкоджень. Більш того, за допомогою карусельного гриля можна легко приготувати крильця, стегенця, філе та інші частини курячої тушки окремо.

Виділіти серед карусельних грилів варто апарат планетарного типу. В процесі роботи якого навколо своєї осі обертається не тільки планетарний диск, але і кожен вертел, що дозволяє м'ясу пропікатися більш рівномірно і прискорює процес його приготування в цілому.

Гриль вертикального типу має обертовий вертел зі спеціальними насадками для курей. Апарат укомплектований двома Тенами – нижнім і верхнім, які досить зручно регулюються. Ця особливість конструкції є дуже зручною в ситуації, коли одна партія тушок вже практично готова, а інша тільки починає пропікаться.

На планетарному грилі можна приготувати до 40 тушок за один раз. Однак у більшості випадків не знадобитися такий обсяг. Більш доцільним є варіант одночасного приготування 5-10 курочок.

Ціна на кожен з вищеописаних апаратів формується виходячи з функціональних властивостей та технічних характеристик обладнання, докладніше про які ви зможете дізнатися прямо зараз від кваліфікованих спеціалістів інтернет магазину професійного обладнання «CENTUR». Чекаємо на Вас!