БАРНЕ І РЕСТОРАННЕ ОБЛАДНАННЯ

БАРНЕ І РЕСТОРАННЕ ОБЛАДНАННЯ

КОМПЛЕКСНИЙ ПІДБІР БАРНОГО І РЕСТОРАННОГО ОБЛАДНАННЯ

 

Як і будь-які технології, з роками кухонне обладнання для кафе, ресторанів і барів постійно удосконалюється. Наша компанія «CENTUR» регулярно відстежує усі інновації і використовує їх при облаштуванні професійних кухонь. Високоякісна робота різного роду ресторанів, кафе або барів, в першу чергу, залежить від устаткування, яке безумовно має бути професійним.

 

Інтернет-магазин CENTUR завжди готовий надати Вам допомогу в придбанні обладнання для кафе, ресторанів, виробничих кухонь. Наша компанія займається постачаннями тільки високоякісного обладнання для ресторанів і інших закладів, від ведучих світових виробників. Враховуючи усі важливі деталі, нам вдається відповісти на побажання кожного клієнта. Ми створимо для Вас воістину якісне приміщення для приготування їжі.

Наша компанія пропонує тільки високоякісне устаткування для барів, кухонь ресторанів або обладнання для фаст фуду від визнаних світових виробників. Скориставшись нашими послугами, Ви отримаєте не лише чудову і ефективну кухню, але і процвітання власного закладу.

 

У нашому каталозі можна знайти широкий вибір устаткування для кафе, обладнання для фаст фуду і ресторану у будь-якому іншому місті України. Успіх будь-якого закладу харчування залежить саме від кухні, де створюються різноманітні кулінарні творіння. Саме тому, варто, в першу чергу подумати, над якісним облаштуванням цього незамінного атрибуту усіх ресторанів, кафе, барів і інших подібних закладів. Наша компанія завжди дотримувалася лояльної цінової політики, тому купити у нас устаткування для кухонь навіть розкішних ресторанів буде не лише правильним, але і вигідним рішенням.

 

Кухонні ваги

Кухонні ваги купити на дуже простих умовах Ви можете скориставшись нашим сервісом. Кухонні ваги характеризуються типом конструкції, ціною ділення приладу, максимальною межею зважування і способом виміру.

Кухонні ваги купити можна електронного або механічного класу. Моделі механічного типу працюють за принципом стискування вимірювальної пружини, внаслідок чого прикріплена до неї стрілка переміщається за шкалою з діленнями. Ці моделі мають меншу вартість, не залежать від джерел живлення і працюють в ширшому діапазоні виміру ваги. При цьому вони не можуть похвалитися багатим функціоналом і дають велику погрішність.

Кухонні електронні ваги точніше за свої механічні аналоги і мають більше вбудованих функцій: автоматична пам'ять, облік тари, підрахунок калорій, вимір об'єму рідини і так далі, що робить процес зважування зручнішим і ефективнішим.

Стелажі для складу

Для правильної організації складського приміщення використовується таке устаткування як стелажі. Стелажі для складу можуть бути різних типів, що дозволяє підбирати найбільш відповідне устаткування для складу залежно від розмірів і ваги вантажів, що зберігаються, а також площі приміщень.

Поличні стелажі для складу – це один з найпростіших способів зберігання, як товару, так і матеріалу або деталей. За наявності в приміщенні досить великої кількості місця, можна помістити увесь товар на полиці, систематизувавши зберігання найбільш зручним способом.

 

Холодильні і Морозильні Столи.

Якщо Вам потрібні холодильні столи за доступною ціною, звертайтеся в наш інтернет-магазин CENTUR! Вони стануть прекрасною покупкою, призначені для зберігання харчових продуктів, кулінарних виробів і напоїв на підприємствах громадського харчування і торгівлі, зокрема, у буфетах, цехах кухонь і на лініях роздачі ресторанів, кафе, їдалень і барів.

Морозильні і Холодильні столи - столи з штучно охолоджуваним внутрішнім об'ємом. Стільниця холодильних столів зазвичай виготовляється з нержавіючої сталі, граніту, мармуру або пластика і служить робочою роздачею поверхнею для кухаря. Холодильні столи потрібні на будь-якій професійній кухні - вони поєднують в собі функціонал холодильної камери і робочої поверхні, тому кухареві не доведеться витрачати час на те, щоб ходити за окремими інгредієнтами для блюд або ставити готові блюда в холодильник.

 

Звертайтесь до нас у будь-який час - і висококваліфіковані фахівці інтернет-магазину CENTUR, завжди з радістю допоможуть підібрати найкраще професійне обладнання для Вашого Кафе, Бару чи Ресторану.