КАВОВІ МАШИНИ ПРОФЕСІЙНІ
Професійні кавові апарати (машини) у Львові
Шанувальники кави є у кожному куточку планети. Дійсно, важко не любити цей чудовий напій, який не тільки має неповторний аромат, але і дозволяє підбадьоритися з ранку і з новими силами розпочати робочий день. Кофейним професіоналам необхідно відповідне обладнання, тому все частіше для приготування цього напою використовують професійні кавові апарати. Інтернет - магазин «Centurion» пропонує Вам найкращі умови для їх покупки.
Якщо Ваша любов до кави безмежна, або Ви маєте власну кафешку, варто подумати про вигідну можливість купити кавову машину у Львові. У нашому багатому асортименті Ви знайдете високоякісні кавові машини ціни на які дуже привабливі. Кавові машини Львів дозволять Вам смакувати та експериментувати з улюбленим напоєм. Кавові гурмани можуть придбати цей високотехнологічний пристрій для домашнього використання, якщо звичайною кавомолки вже недостатньо для реалізації всіх ідей.
Багато моделей таких кавоварок здатні приготувати не тільки кавовий, але і молочний напій. До того ж, продуктивність агрегату іноді може досягати 300 чашок кави в годину, при цьому кожна порція буде однаково якісною. Дуже часто конструкція професійної кавомашини передбачає кілька млинків, для того, щоб можна було послідовно використовувати різні сорти кави.
Для успішного бізнесу необхідно запастись професійніми кавовими апаратами. З їх допомогою, Ви забезпечите собі бездоганну репутацію, а Ваші клієнти будуть насолоджуватися неповторним смаком кави. Придбати кавові машини можна у магазині «Centurion» Тут на Вас чекає широкий асортимент і продукція відмінної якості.
Ми пропонуємо великий вибір професійних кавових машин для ресторанів, кав'ярень, барів і готелів. У нас Ви завжди зможете підібрати необхідну кавоварку для Вашого закладу. Багатий асортимент надасть Вам змогу максимально вірного вибору. Варто познайомитись з відмінностями кавомашин:
- Всі професійні кавоварки поділяються на види, що залежить від кількості груп (група – це заварний блок);
- Кавомашини можуть бути автоматичними і полуавтоматичні. Різниця між автоматом і напівавтоматом лише в тому, що в автоматі на кожну групу йде 4 – 5 програмованих кнопок, які можна запрограмувати на певну кількість води;
- Так само є двухгрупові кавоварки серії «компакт», у них бойлер менше ніж у стандартних кавоварках і за рахунок цього вони трохи менше по ширині;
- Є кавоварки з вбудованою кавомолкою, що дозволяє заощадити місце.
Зараз кавоварки можуть доукомплектовуватися різними опціями, такими як: капучинатор, автокапучинатор, дисплей (відображає необхідні дані + лічильник порцій), додаткові панареллі (якщо одна), додатковий підігрів чашок та ін. Так само зараз з'явилися мобільні кавові точки, в них використовують газові кавомашини (все працює точно так само як і в електричній, тільки нагрів бойлера відбувається за рахунок газового пальника).
Але яка б не була кавова машина, необхідно знати основні правила приготування еспрессо (точніше основні цифри):
- 3 рази в день дегустувати каву;
- Тиск помпи 9 бар. Професійна кавомашина завжди дає тиск 9 бар, ні більше, ні менше;
- Температура води на виході з групи повинна бути 90°С;
- Еспресо не повинен готуватися більше 30 секунд;
- Мелену каву в дозаторі кавомолки не повинні залишати більше ніж на 60 хвилин.