ГРАНІТОРИ ДЛЯ "ФРУКТОВОГО СНІГУ"


KAYALAR Гранітор TRIPLE 10х3
114-5642
99050400007 шт
62768 Грн
KAYALAR Гранітор TRIPLE 20х3
114-5635
99050400005 шт
84496 Грн
Гранітор 2x 12 л
74-274224
470x510xH810 230
135963 Грн
Гранітор SM-1 Cooleq
73-6760
240×530×800 мм. 12л.
38543 Грн
Гранітор SM-2 Cooleq
73-6762
430×530×800 мм. 2×12л.
55934 Грн
Гранітор EWT INOX XRJ10 х1
3-35900
EWT INOX Китай
42680 Грн
Гранітор MINI 1
8-000002356
Розміри (Д*Ш*В): 180.00 x 470.00 x 650.00 0,46 кВт/ 220В
43818 Грн
Гранітор MINI 2
8-000002357
Розміри (Д*Ш*В): 360.00 x 470.00 x 650.00 1,10 кВт/ 220В
78800 Грн
Гранітор MT 2
8-000002358
Розміри (Д*Ш*В): 360.00 x 470.00 x 690.00 1,10 кВт/ 220В
90923 Грн
Гранітор NG 10/3 L Easy
8-000007655
Розміри (Д*Ш*В): 590мм x 500мм x 700мм 1,45 кВт/ 220В
139891 Грн
Гранітор NG 6/3 L Easy
8-000007795
Розміри (Д*Ш*В): 620мм x 480мм x 620мм 0,90 кВт/ 220В
126064 Грн
Гранітор ST26 Remta (10+10)
204-ST26
400х510х830 2х12
74996 Грн
Суміші для гранітора
73-4381
0 Грн
Показано від 1 до 14 з 14 (всього сторінок: 1)
ГРАНІТОРИ ДЛЯ "ФРУКТОВОГО СНІГУ"

Граніто (граніта) - це густий заморожений напій, приготований з соків, концентратів і льоду - щось серединне між коктейлем і фруктовим морозивом. Готують Граніто в спеціальному апараті - Граніторі.
ГРАНІТОР - це професійний апарат призначений для заморожування соків і сумішей у снігоподібну масу (сніг), яку можна пити з товстої трубочки або їсти з допомогою маленької ложечки.
Базовими складниками для готування Граніто з допомогою Гранітору є як правило звичайний натуральний сік або ж суха суміш, яку треба розвести у співвідношенні 1 до 5 з водою чи молоком, але крім того так само можна робити будь-який холодний десерт (йогурт) - головне щоб співвідношення води і цукру було не менше 15 %.
Всі ГРАНІТОРИ мають одинаковий принципом дії. У пластикові полікарбонатні прозорі контейнери (з харчового матеріалу, їх може бути один, два, три або чотири, заливається сік + цукор, або готова спеціальна суміш розчинена у воді - потім за допомогою магнітного міксера, суміш в бункері ГРАНІТОРУ перемішується і заморожується в мокрий сніг. Продукт, потрапляючи на холодильний циліндр Гранітора, охолоджується до -2, -4 ° С і кристалізується в сніг. Потім утворений продукт знімається з поверхні заморожувального циліндра за допомогою міксера (шнека), перемішується і збивається.
Готовий холодний десерт (граніто) схожий на густу снігову масу (мокрий сніг) і подається в креманках або ж у стаканчиках. Насипається за допомогою крану роздачі.  Десерт (граніто) можна пити за допомогою товстої трубочки або ж їсти маленькою десертною ложечкою. Він відмінно втамовує спрагу і використовується при приготуванні різноманітних коктейлів. Інша назва цього холодного десерту - "Фруктовий сніг".
Крім того ГРАНІТОРИ, які ще називають СОРБЕТНИЦІ - мають низький рівень шуму, який становить менше 70 дБ., Їх корпус повністю виготовлений з неіржавіючої сталі. ГРАНІТОРИ (СОРБЕТНИЦІ) відрізняються один від одного кількістю прозорих бункерів з полікарбонату і виробником. Щоб урізноманітнити Ваш асортимент, рекомендується купувати гранітори з трьома і більше резервуарами.