ФРИЗЕРИ ДЛЯ М'ЯКОГО МОРОЗИВА


Bartscher Ємність для морозива 135014
114-5598
135014 шт
927 Грн
Bartscher Фризер для морозива 1,4л 135002
114-3398
135002 Bartscher
15798 Грн
Апарат для морозива (фрізер) GoodFood ICM15
101-33028
ICM15 285*422*370
6930 Грн
Відерце до морозива 274200
74-ZCZE936139
1660 Грн
Кришка морожениці 274231
74-945001
979 Грн
Морожениця
74-274231
180 272x315x(H)362
29423 Грн
Ремкомплект морожениці 274231
74-274231-kit
903 Грн
Фрізер Spaceman 6225
83-20269
552х652х955 2.2
188870 Грн
Фрізер Spaceman 6240
83-20212
552х652х1474 2.2
200925 Грн
Фрізер Spaceman 6225А
83-75830
552х652х955 2.2
195701 Грн
Фрізер для морозива ICM-15A
83-68390
240х390х325 0.14
7434 Грн
Фризер для морозива IF-1 Cooleq
73-6764
422×692×622 мм. 7 л.
70709 Грн
Фризер для морозива IF-3 Cooleq
73-6766
518×740×780 мм. 7 л.
113933 Грн
Апарат для виробництва морозива GELATISSIMO Exclusive I-GREEN NEMOX
62-003A610260R00
270X380X220 490X370X330
23541 Грн
Апарат для виробництва морозива GELATO CHEF 2200 I-GREEN білий NEMOX
62-003A500270R00
240X350X300 490X370X330
17556 Грн
Апарат для морозива MINIGEL PLUS 1
8-000002353
Розміри (Д*Ш*В): 195.00 x 480.00 x 615.00 0,46 кВт/ 220В
73068 Грн
Апарат для морозива MINIGEL PLUS 2
8-000002354
Розміри (Д*Ш*В): 390.00 x 480.00 x 615.00 1,10 кВт/ 220В
134422 Грн
Апарат для морозива MINIGEL PLUS 3
8-000002355
Розміри (Д*Ш*В): 585.00 x 480.00 x 615.00 1,30 кВт/ 220В
199865 Грн
Апарат для приготування морозива ICM-15A
8-000006158
Розміри (Д*Ш*В): 240.00 x 390.00 x 325.00 0,15/ 220 В
7942 Грн
Апарат для приготування морозива ICM-15A d
8-000007594
Розміри (Д*Ш*В): 240.00 x 390.00 x 325.00 0,15/ 220 В
5972 Грн
Машина для мороженого Bartscher 135002
3-20100
Bartscher Німеччина
16444 Грн
Машина для морозива Bartscher 135002
3-33313
Bartscher Німеччина
11117 Грн
Фрізер EWT INOX BQL808-2 (pump)
3-35915
EWT INOX Китай
99663 Грн
Фрізер EWT INOX BQLA11-2 (pump)
3-35914
EWT INOX Китай
60315 Грн
Фризер для м'якого морозива COOLEQ IFE-3
115-199
КИТАЙ 740х600х900 мм - піддон
0 Грн
Показано від 1 до 35 з 35 (всього сторінок: 1)
ФРИЗЕРИ ДЛЯ М'ЯКОГО МОРОЗИВА
ЯК ВИБРАТИ ФРИЗЕР ДЛЯ МОРОЗИВА
 
 
 
 
Фризер - це апарат, призначений для виробництва м'якого і твердого морозива, коктейлів, сорбетів, замороженого йогурту та інших популярних десертів. Фризери доступні в декількох варіантах виконання в залежності від призначення, типу охолодження, обсягу камери, наявності або відсутності помпи для збивання морозива.  
 
Принцип роботи
Фризерний апарат насичує повітрям, перемішує та заморожує попередньо приготовану рідку суміш до температури -4°С, -8°С в залежності від типу десерту.
Автомат містить циліндр для охолодження суміші, всередині нього розташований пристрій що збиває продукт.
У відділі охолодження суміш набуває температури (-4) - (-8) градусів - для м'якого морозива,
                                                                                    і (-8) - (-12) градусів - для твердого морозива
В цей час на внутрішній поверхні охолоджуючого циліндра намерзає лід, який за допомогою спеціального пристрою зрізається і подрібнюється, після чого суміш отримує в два рази більше об’єму.
Після того, як суміш охолола в циліндрі, м'яке морозиво дозується в стаканчики та готове до вживання, а тверде морозиво викладається в гастроємності та поміщається в спеціальну морозильну вітрину або шафу, де відбувається його подальше дозамороження. У деяких фризерах є функція нічного зберігання, де готові десерти можуть перебувати в апараті до 48 годин.
 
 
Рекомендації при виборі Фризера
 
Для правильного вибору фризера потрібно звернути увагу на такі параметри:
 
1.  Потік відвідувачів у закладі.
Дуже важливий параметр оскільки напряму відповідає за вибір потужності та продуктивності фризеру. Немає сенсу купувати потужний та високопродуктивний пристрій для невеликого кафе з мінімальною кількістю відвідувачів, оскільки продукт, що буде виготовлено апаратом просто не буде продано. Відповідно мала продуктивність апарату для великого потоку відвідувачів не є гарним вирішенням проблеми, так як використавши все морозиво та завантаживши нову порцію вам потрібно буде чекати його приготування 40-60хв.
2.  Тип морозива, що буде виготовлятись.
Яким морозивом ви будете пригощати ваших відвідувачів? Тут потрібно звернути увагу на вид фризера (для м‘якого, твердого морозива, чи можливо коктелів, сорберів та заморожених йогуртів).
3. Кількість смаків морозива.
Кількість смаків для готової суміші залежить від моделі апарату і загальної кількості ріжків для морозива (якщо мова про м’яке морозиво). Оптимальний варіант для невеликої роздрібної торгівлі - 1-3 ріжки. Кожен з таких ріжків може мати окремий смак, якщо це передбачено функціональністю апарату. Як показує практика, найбільш популярний за вартістю і продуктивністю варіант - 3 ріжки. Смаки для твердого морозива залежать лише від раніше доданих наповнювачів.
4. Функціональність.
Цей параметр безпосередньо впливає на вартість фризера. Залежно від моделі апарату і його призначення, він може бути оснащений додатковими функціями: нічне зберігання суміші, додаткові обсяги циліндрів, пастеризація, помпа та багато іншого.
 
 
Види Фризерів
 
Фризери для виробництва м'якого морозива (ріжкові).
Це найпростіший у використанні та популярний вид фризерів. Процес приготування морозива дуже простий: у фризер засипається спеціальна суміш, додається молоко або вода і перемішується, далі йде процес заморозки. В результаті виходить м'яке морозиво, яким наповнюють пластмасові або вафельні стаканчики, ріжки. Фризер з помпою збиває морожену масу і робить морозиво більш густим і повітряним.
 
Різниця в температурі готового продукту після охолодження в циліндрі є основною відмінністю між фризером для твердого морозива і фризером для м'якого морозива. У фризерах для твердого морозива (ще називають Батч-фризери) вона становить від -8° С до -12° С, а у фризерах для м'якого морозива до -8° С. У фризерах для м'якого морозива, так само можна готувати інші холодні десерти, такі як граніто, сорбетто, фроузен-йогурт і багато іншого.
 
Фризери для виробництва молочних коктейлів.
Це обладнання підходить для установки на місці продажу. Коктейлі, приготовані за допомогою цих апаратів, виходять більш густими і насиченими, ніж ті, які готують за допомогою міксера.
 
Фризери для приготування твердого морозива.
Такі фризери дозволяють виготовляти традиційне морозиво з різними наповнювачами: шоколад, ягоди, фрукти, горіхи. Приготовану морожену масу викладають в гастроємності та залишають охолоджуватися в кондитерську вітрину або апарат шокової заморозки. Фризери для приготування твердого морозива більш енерговитратні, до кінця процесу збивання морозива апарату потрібно на 20% більше потужності, так як суміш стає густішою.
 
Комбо фризери.
Комбінований тип фризерів використовується для приготування морозива, молочних коктейлів і сорбетів. За допомогою одного апарата ви зможете запропонувати своїм гостям повний асортимент продукції кафе-морозива.