пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTUR
  • 0 800 307 999
  • 032 242 69 38
  • +38 063 334 20 50
  • 050 300 38 42
Поверхня для смаження - теплове обладнання, що використовується у сфері HoReCa. Основна функція обсмаження різних страв з м'яса, риби або овочів. На відміну від, професійної електричної сковороди, поверхня для смаження може встановлюватися, як окремо, так і разом з технологічною лінією. Поверхні для смаження доступні у різних варіантах в залежності від типу поверхні, типу живлення та місця розташування на кухні. ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ЖАРОЧНУ ПОВЕРХНЮ? - Ви дізнаєтесь у нашій статті.

Жарочні поверхні

Можлива електронна оплата:
  
  
  
3 281 грн. 2 888 грн.
Під замовлення
Код товару: 28762
4 967 грн. 4 371 грн.
На складі
Код товару: 28760
4 786 грн. 4 212 грн.
Під замовлення
Код товару: 28761
4 872 грн. 4 531 грн.
На складі
Код товару: 14589
4 998 грн. 4 649 грн.
На складі
Код товару: 14590
3 100 грн.
На складі
Код товару: 20807
4 154 грн.
На складі
Код товару: 21447
55 745 грн.
На складі
Код товару: 16007
10 949 грн.
На складі
Код товару: 29738
24 637 грн.
На складі
Код товару: 29739
2 920 грн.
На складі
Код товару: 30378
3 823 грн.
На складі
Код товару: 14431
8 111 грн.
На складі
Код товару: 16473
3 191 грн.
На складі
Код товару: 16549
7 134 грн.
На складі
Код товару: 21309
12 371 грн.
На складі
Код товару: 21310
105 035 грн.
На складі
Код товару: 28248
36 373 грн.
На складі
Код товару: 28249
28 013 грн.
Під замовлення
Код товару: 31240
28 013 грн.
Під замовлення
Код товару: 31241
44 458 грн.
Під замовлення
Код товару: 31243
41 111 грн.
Під замовлення
Код товару: 31242
50 290 грн.
Під замовлення
Код товару: 31244
28 681 грн.
Під замовлення
Код товару: 31249
26 481 грн.
Під замовлення
Код товару: 31250
51 342 грн.
Під замовлення
Код товару: 31252
49 238 грн.
Під замовлення
Код товару: 31251
47 517 грн.
Під замовлення
Код товару: 31253
3 010 грн.
На складі
Код товару: 21896
2 411 грн.
На складі
Код товару: 21432
3 047 грн.
На складі
Код товару: 21430
4 293 грн.
На складі
Код товару: 21916
5 591 грн.
На складі
Код товару: 21431
2 491 грн.
На складі
Код товару: 21915
3 180 грн.
На складі
Код товару: 35442
11 589 грн.
На складі
Код товару: 33193
2 336 грн.
На складі
Код товару: 22915
53 638 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30210
80 969 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30211
38 498 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16005
1 743 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14644
5 289 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14643
2 739 грн.
Товар закінчується
Код товару: 18047
24 209 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20706
52 645 грн.
Товар закінчується
Код товару: 20704
55 565 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30212
81 451 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30213
54 511 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30209
19 139 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15697
31 462 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15699
51 683 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15720
4 033 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16550
4 395 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16551
5 087 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16552
7 164 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16852
3 522 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14511
6 020 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14512
26 398 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16859
22 635 грн.
Товар закінчується
Код товару: 16860
51 892 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14617
36 090 грн.
Товар закінчується
Код товару: 23288
37 143 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30381
59 329 грн.
Товар закінчується
Код товару: 28250
43 344 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15733
87 772 грн.
Товар закінчується
Код товару: 15726
15 476 грн.
Товар закінчується
Код товару: 30382
2 712 грн.
Товар закінчується
Код товару: 14467
2 453 грн.
Товар закінчується
Код товару: 21894
2 769 грн.
Товар закінчується
Код товару: 21895
2 915 грн.
Товар закінчується
Код товару: 21428
29 580 грн.
Товар закінчується
Код товару: 23671
31 461 грн.
Товар закінчується
Код товару: 23672
45 821 грн.
Товар закінчується
Код товару: 23675

Жарильна поверхня від магазину ЦЕНТУР

Жарочная поверхностьОдним з найпоширеніших типів обладнання для ресторанів, барів, кафе та інших закладів громадського харчування є професійна жарильна поверхня.

Жарочної поверхні для яких основною функцією – являється обсмажування різних страв з м'яса, риби або овочів.

На відміну від, наприклад, професійної електричної сковороди, жарильна поверхня електрична може встановлюватися як окремо, так і разом з технологічною лінією обладнання.

Як вибрати жарочну поверхню?

Жарочні поверхні можуть бути різними за величиною, і вибір буде залежати від того, на якій потік відвідувачів зазвичай готується їжа.

В якості прикладу для опису пристрою і функцій можна привести найбільш популярні різновиди цих апаратів – електричні жарильні поверхні.

Більшість моделей жарильних поверхонь такого типу мають по своєму периметру спеціальні бортики, які перешкоджають розбризкуванню жиру по всьому приміщенню кухні закладу.

Жарочная поверхность электрическаяВ конструкцію сучасних професійних жарильних поверхонь входить витяжка, яка здатна забезпечити максимальну природну конвекцію.

За рахунок цього процесу температура корпусу знижується, якщо апарат встановлений до стіни впритул, а також у разі монтажу поблизу іншого обладнання. За рахунок конструкції нагрівальних елементів, робоча поверхня розігрівається гранично рівномірно.

Це дозволяє здійснювати процес термічної обробки максимально якісно. Що стосується виробництва жарильних поверхонь для ресторанів або закладів громадського харчування, важливо згадати те, що всі деталі виготовляються з надійних і міцних матеріалів, завдяки яким термін експлуатації – дуже тривалий.

Сама робоча поверхня для смаження виготовлена з високоякісної сталі, а в більшості сучасних апаратів ще й покрита тефлоновим покриттям. У комплекті зазвичай додаються спеціальні інструменти, що допомагають зробити процес смаження більш простим і зручним.

Жарильна поверхня буває двох типів:

  • газова;
  • електрична.

Жарочная поверхность для ресторанаКожен тип має свої плюси і мінуси. Тому вам залишається тільки визначитися, який результат ви хочете отримати, використовуючи нове придбання. Вона є важливим атрибутом сучасного ресторану або кафе. Жарильна поверхня буває з рифленою, гладкою або з комбінованою поверхнею, яка має рифлену і гладку частини одночасно. Дані пристрої можуть мати одну або дві зони нагріву з незалежним регулюванням. Гладке покриття жарочної поверхні рекомендується для смаження легкого м'яса, птиці, а також морепродуктів. Гладке покриття дозволяє готувати без пригорання, страви мають привабливий рівний обсмажений вигляд. Рифлену жарочную поверхню використовують для обжарювання шматків м'яса, а особливості покриття надають страві гарний і соковитий вигляд.

Управління

Регулювання температури поверхні здійснюється за допомогою механічних панелей, на яких розташовані ручки регулятора. Час нагріву до максимальної температури становить трохи менше десяти хвилин.

Діапазон робочої температури стандартної жарочної поверхні – від ста до двохсот п'ятдесяти градусів. Але, в більшості апаратів, її можна збільшити.

Розмір жарильних поверхонь варто вибирати, виходячи з потреб закладу громадського харчування, а також з площі професійної кухні.

Вибрати та купити жарочну поверхню: газову або електричну, можна орієнтуючись на ціни і обладнання самої кухні. У будь-якому випадку, широкий асортимент моделей від різних виробників дозволить вибрати найбільш підходящий для вас варіант. Якщо ж вам важко зупиниться на конкретному пристрої, скористайтеся допомогою фахівців, зателефонувавши за номерами, вказаними на сайті. Компанія ЦЕНТУР пропонує жарочну поверхню для кухні будь-якого ресторану, кафе або бару.

Виробники