пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTUR
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42
  • Тісторозкатка EMPERO EMP.HA.01 (Туреччина)
  • Тісторозкатка EMPERO EMP.HA.01 (Туреччина)

Тісторозкатка EMPERO EMP.HA.01 (Туреччина)

Код товару: 21620
25 329 грн.
Виробник: EMPERO (Туреччина)
Немає на складі

Характеристика

  • Тип роботи: електричний
  • Потужність, кВт: 0,25
  • Напруга, В: 220
  • Вага заготовок, кг: 0,08-0,21
  • Довжина валків, мм: 400
  • Відстань між валками, мм: 0,2...5
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Вага, кг: 41
  • Ширина, мм: 550
  • Глибина, мм: 530
  • Висота, мм: 650
  • Кількість:  
    Можлива електронна оплата:
      
      
      

    Опис

    • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
    • Вал з матеріалу Derlin
    • Верхні і нижні валки розташовуються паралельно
    • Аварійний вимикач

    Тісторозкатка EMPERO EMP.HA.01 призначена для розкочування тіста під піцу, хлібо-булочні вироби, коржі та інше.
    Для формування піца-краста використовуються двохвалкові тісторозкатки. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розгортає тістову заготівлю до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розгортають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржів і при першому, і при другому проході тістової заготовки. Основна перевага формування тіста на двовалковій тісторозкатці полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.

    Відгуки (0)

    Написати відгук

    Ваше Ім’я:


    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

    Рейтинг Погано           Добре

    Введіть код, вказаний на зображенні:



    Виробники