ФРИТЮРНИЦІ ПРОФЕСІЙНІ


Bartscher Кошик для фритюрів SNACK 165523
114-3394
165523 Bartscher
2 026 ₴
Bartscher Тен для фритюру IMBISS II
114-4180
016210818 Bartscher
2 532 ₴
Bartscher Фритюр BF 30E
114-4537
101560 Bartscher
61 052 ₴
Bartscher Фритюр IMBISS I
114-3183
A150307 Bartscher
15 195 ₴
Bartscher Фритюр IMBISS IІ
114-3701
A150407 Bartscher
24 935 ₴
Bartscher Фритюр IMBISS PRO
114-3702
162500 Bartscher
25 052 ₴
Bartscher Фритюр Mini II 1x4 л
114-2727
A165110 Bartscher
3 818 ₴
Bartscher Фритюр Mini III 2x4 л
114-2728
A165112 Bartscher
7 207 ₴
Bartscher Фритюр PETIT
114-3699
165103 Bartscher
2 804 ₴
Bartscher Фритюр Professional 162900
114-3703
162900 Bartscher
31 947 ₴
Bartscher Фритюр Professional ІІ 162910
114-3704
162910 Bartscher
60 390 ₴
Bartscher Фритюр SNACK I
114-2729
A162410E Bartscher
7 207 ₴
Bartscher Фритюр SNACK II
114-2731
A162412E Bartscher
12 468 ₴
Bartscher Фритюр SNACK III
114-2732
A162810E Bartscher
8 766 ₴
Bartscher Фритюр SNACK IV
114-2730
A162812E Bartscher
15 390 ₴
Rational Корзина для приготування у фритюрі
114-3087
24.00.972 Rational
8 376 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 04
114-4476
100100100 RM Gastro
11 299 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 04 E
114-4397
100100101 RM Gastro
10 519 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 07
114-4478
100101000 RM Gastro
13 442 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 07 E
114-4396
100101001 RM Gastro
11 688 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 07 E/V
114-4471
100101008 RM Gastro
16 363 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 07 S
114-4479
100101010 RM Gastro
13 442 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 07 T
114-4480
100101500 RM Gastro
18 116 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 07 V
114-4481
100101007 RM Gastro
17 726 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 10 T
114-5120
100102000 шт
25 519 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 30 T
114-4393
100120000 RM Gastro
31 947 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 44 E
114-4472
100103001 RM Gastro
19 285 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 60 EL
114-5457
100130600 шт
58 442 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 60 T
114-4394
100125000 RM Gastro
45 194 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 61 ELT
114-4403
100130615 RM Gastro
95 260 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 74
114-4395
100104000 RM Gastro
23 377 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 74 E
114-4473
100104001 RM Gastro
20 649 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 740/13 E
114-4588
117090032 RM Gastro
104 805 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 77 E
114-4474
100105001 RM Gastro
22 012 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 77 E/V
114-4475
100105005 RM Gastro
31 169 ₴
RM Gastro Фритюрниця FE 88
114-5123
100101015 шт
30 584 ₴
Кошик BF- 6
8-000004830
1 235 ₴
Кошик для фритюрниці Bertos 39610050
3-63044
Bertos 275
4 684 ₴
Кошик для фритюрниці BF-101
8-000006716
Розміри (Д*Ш*В): 220.00 x 200.00 x 100.00
1 036 ₴
Кошик для фритюрниці BF-171
8-000006717
Розміри (Д*Ш*В): 270.00 x 210.00 x 120.00
1 196 ₴
Кошик для фритюрниці GoodFood на 12 літрів GoodFood B12
101-33226
B12 неіржавна сталь
711 ₴
Кошик для фритюрниці на 4 літри GoodFood B4
101-32979
B4 нержавіюча сталь
533 ₴
Показано від 1 до 50 з 469 (всього сторінок: 10)
ФРИТЮРНИЦІ ПРОФЕСІЙНІ
ВИБІР ПРОФЕСІЙНОЇ ФРИТЮРНИЦІ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фритюрниця - це обладнання для приготування картоплі-фрі, м'яса в паніровці, риби в клярі, котлет по-київськи, пиріжків та пончиків. Професійна фритюрниця знадобиться як на кухні великого ресторану або готелю, так і в невеликих кафе і кіосках фаст-фуду.
 
 
Перед тим як купити фритюрницю, необхідно визначитися з параметрами, яким вона повинна відповідати.  При цьому слід врахувати багато чинників: площу та інтер'єр приміщення, число клієнтів, особливості процесу виробництва і т.д. Щоб розпочати підбір обладнання в першу чергу потрібно зрозуміти його основну суть та задачі які воно виконує.
Принцип роботи фритюрниць полягає в обсмажуванні напівфабрикатів і сирих продуктів в киплячій олії. Після закінчення приготування у фритюрі продукцію виймають. Апарати з двома ваннами мають на увазі використання чаш спільно або роздільно. Наприклад, одночасне приготування картоплі фрі та крилець, або для приготування великої кількості продукції в святкові і вихідні дні, на дитячих святах, корпоративах.
 
 
Види Професійних Фритюрниць
 

За способом нагріву: Електричні фритюрниці професійні – нагріваються за рахунок ТЕНів, встановлених в корпусі обладнання. 

Газові  апарати нагріваються за допомогою пальників. Газ – паливо недороге, при використанні виключається виділення шкідливих для організму людини речовин. Устаткування працює на зрідженому нафтовому газі (LPG) або на природному газі за допомогою жиклерів, що входять в комплектацію деяких моделей фритюрниць (LOTUS F2 / 18-98G). Пальники оснащені п'єзорозпалом. В залежності від умов закладу необхідно визначитись з тим який тип нагрівання матиме фритюрниця. Купити електричне обладнання чи газове – дуже важливий вибір, що включає в себе як чинники економії, так і питання пожежної безпеки.

За способом установки: Настільні – встановлюються на рівну чисту поверхню стола чи стільниці.  Підлогові - встановлюються на відкриту/закриту підставку (базу)

За кількістю ванн: одна, або дві автономно працюючі ванни

За типом застосування: Універсальні – підходять для закладів фаст-фуду або ж для стаціонарних кухонь кафе та ресторанів. Спеціальні – фритюрниці, що застосовуються підприємствами з великою пропускною здатністю

 

 
Рекомендації щодо вибору Професійної Фритюрниці
 

Визначившись з тим скільки коштує фритюрниця, необхідно порівняти параметри різних моделей з приблизно однаковою ціною.

1. Матеріал корпусу, ємностей і ТЕНів фритюрниці - зазвичай використовується нержавіюча сталь, але в деяких моделях ванна емальована. Фритюрниці з емальованими ваннами коштують дешевше, однак такі ванни швидше стираються і схильні до сколів.
Вибирайте фритюрниці професійні виключно з ваннами і корпусом з нержавіючої сталі. Вони найбільш практичні в умовах агресивного середовища кухні, а також за ними легше доглядати.
 
2. Кількість і обсяг ванн - для приготування однієї страви буде досить настільної електричної фритюрниці з об'ємом чаші 4-5 літрів. У тому випадку, якщо буде потрібно готувати одночасно більше однієї страви, варто фритюрницю купити укомплектовану двома ваннами. Обсяг їх може бути різним: 4 + 4 л, 8 + 8, 10 + 10 і т.д.  
Якщо Ви будете готувати тільки одну страву, беріть з однією ванною на 3-5 л. Якщо ж у Вас кафе або ресторан, то однозначно слід вибрати модель з двома ваннами. Тоді Ви зможете приготувати дві окремі страви одночасно, тому що на кожну ванну можна виставити свою температуру.
 
3. Форма ванн – ванни можуть бути квадратні, прямокутні, глибокі і дрібні, з прямими або закругленими кутами. Бажано вибирати фритюрницю, у якій ванна з закругленими кутами - їх зручніше мити і чистити.
Вибір форми залежить від того, що буде готується найчастіше у фритюрниці: якщо потрібно буде підсмажувати рибу цілою, то краще підійде прямокутна ванна, для пиріжків, пончиків і чебуреків потрібна широка і дрібна ванна, для картоплі-фрі підійде будь-яка фритюрниця. Купити в Україні таке обладнання нескладно. Зокрема широкий вибір професійного обладнання представлений у нашому інтернет-магазині.
 
4. Важливі дрібниці. Дуже важливо, щоб ручки кошиків були захищені спеціальним термоізолюючим пластиком. Під час безперервної роботи на кухні це врятує руки від опіків. Деякі професійні фритюрниці мають кран для зливу масла. Найчастіше, це обладнання стандарт і преміум-класу. Наявність такого крана робить процес очищення набагато швидше і зручніше. Якщо ж такого крана немає, подивіться, чи можливо зняти чашу. Суттєвою опцією  є наявність регулятора температури, що запобігає загорянню олії і дозволяє використовувати одну порцію жиру для смаження декількох порцій продуктів без шкоди його смакових якостей. Фритюрниця професійна повинна мати функцію автоматичного вимкнення пристрою, якщо під час роботи буде відкрита кришка.