пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTUR
  • 0 800 307 999
  • 032 242 69 38
  • +38 063 334 20 50
  • 050 300 38 42
  • Плита індукційна CUSTOMHEAT 3390351 (Україна-США)
  • Плита індукційна CUSTOMHEAT 3390351 (Україна-США)

Плита індукційна CUSTOMHEAT 3390351 (Україна-США)

Код товару: 36654
Бонус 22 грн
детальніше
4 416 грн.
На складі
Бонусні бали: 22

Характеристика

  • Потужність, кВт: 3,5
  • Напруга, В: 220
  • Спосіб установки: настільний
  • Управління: електронне
  • Діаметр індукційної зони, Ø мм: 120/225
  • Кількість конфорок, шт: 1
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал робочої поверхні: склокераміка
  • Вага, кг: 6
  • Ширина, мм: 355
  • Глибина, мм: 443
  • Висота, мм: 110
  • Гарантійний термін, місяців: 12
  • Кількість:  
    Можлива електронна оплата:
      
      
      

    Опис

    • Швидкий нагрів поверхні.
    • Зручна сенсорна панель управління, простота в експлуатації.
    • Індукційна плита настільна дозволяє використовувати посуд різного діаметру (від 12 до 225 мм).
    • Автоматичне припинення нагрівання і перехід в режим очікування після зняття посуду.

    Для індукційної плити підійдуть: сталевий і сталевий емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавіючої сталі з феромагнітним дном і алюмінієвий посуд з феромагнітним дном. Не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору. Індукційні варильні панелі дуже легко чистити.

    Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайної теплової склокерамічної електроплити.

    Принципова відмінність полягає в тому, що в звичайній конфорці тепло виділяється нагрівальним елементом і через стеклокерамічну поверхню плити передається каструлі. В індукційній плиті нагрівальний елемент відсутній взагалі: тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної котушки індуктивності.

    Під скляною поверхнею плити знаходиться мідна котушка, по якій протікає високочастотний електричний струм. За законами відкритим Фарадеєм, магнітне поле цього струму, пронизуючи дно посуду, наводить в ньому електричні струми. Вихрові електричні струми розігрівають дно, а з ним, відповідно, і їжу.

    Нагрівається безпосередньо дно посуду, а не поверхня плити, тому нагрів відбувається швидше і економить час для приготування їжі. Для індукційних плит використовується спеціальний посуд, дно якого має шар феромагнітного металу. Без посуду плита нагріватися не буде, що значно економить споживанні енергії та убезпечить від опіків, тому що поверхня плити залишається холодною навіть в момент приготування їжі.

    Не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору. Індукційні варильні панелі дуже легко чистити.

    На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає. З індукційною конфоркою все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад, "збігле" молоко, достатньо звичайної серветки.

     

    Відгуки (0)

    Написати відгук

    Зарегистрируйся, оставляй отзывы о товаре, зарабатывай бонусы!

    Ваше Ім’я:


    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

    Рейтинг Погано           Добре

    Введіть код, вказаний на зображенні:



    Виробники