М'ЯСОПЕРЕРОБНЕ ОБЛАДНАННЯ

М'ЯСОПЕРЕРОБНЕ ОБЛАДНАННЯ

Обладнання для виробництва ковбасних виробів

Мінімальний комплект обладнання для виробництва ковбасних виробів включає: обваловувальний стіл, спеціальний комплект ножів для оброблення туш, м'ясорубку промислову відділення м'яса від кісток, жиловки і подрібнення шпика, дві холодильні камери, фаршемішалку, дзига (електрична м'ясорубка), куттер для приготування фаршу варених ковбас і паштетів, шприц для набивання фаршу в ковбасну оболонку, піч з димогенератором. Все необхідне Ви можете знайти в багатому асортименті магазину «Centurion».

У нас створені найкращі умови для покупки. Пропонуємо вітчизняне і зарубіжне обладнання для виробництва ковбасних виробів від провідних світових виробників. Основні відмінності - в автоматизації, дизайні, сервісних можливостях, матеріалах. Втім, конверсійне устаткування наших виготовників ні скільки не гірше.

В багатому асортименті Ви можете знайти всі товари, що потрібні для переробки м'яса. Мясорубка промислова є одним з найважливіших елементів промислової кухні. Вона собою являє харчове устаткування, призначене для переробки м'яса і риби у фарш, повторної переробки котлетної маси, набивання ковбас і сосисок. Один з самих незамінних агрегатів на професійних кухнях ресторанів, кафе, їдалень, фаст фудів, а також в ковбасних, м'ясних і рибних цехах. Деякі виробники комплектують професійні м'ясорубки для ресторанів додатковими пристосуваннями для нарізки сирих і варених овочів, теркою для сиру, горіхів, шоколаду або хліба.

Мясорубка промислова це виключно електромеханічне устаткування; виготовляються автоматичні і ручні моделі залежно від способу закладки м'яса. У автоматичних електром'ясорубках сировина поміщається в спеціальний бункер, натискається кнопка включення і м'ясорубка сама подаватиме м'ясо на переробку і перемелюватиме його. У ручних моделях оператор подає шматки м'яса в чашу і за допомогою штовхальника направляє на переробку. Деякі автоматичні моделі забезпечені мішалкою, і якщо спочатку у бункер з м'ясом додати необхідні спеції, на виході отримаємо готовий фарш, за рахунок цього можна заощадити на купівлі фаршемішалки.

При виборі професійної м'ясорубки в першу чергу необхідно визначиться з її потужністю. Цей параметр впливає на продуктивність (кількість м'яса, що перемелюється, в годину добу), на необхідну якість м'яса (жорсткість, жилавість) і безперервність роботи машини.

Фаршемішалка, шприц для ковбас

У нашому магазині представлений великий вибір якісних промислових агрегатів, серед яких фаршемішалка. Ці пристрої активно використовуються в громадському харчуванні і на підприємствах: в м'ясопереробних і ковбасних цехах, ресторанах, столових, кулінарних відділах в супермаркетах, на консервних заводах.

Фаршемешалка дозволить у декілька разів підвищити продуктивність на підприємстві.

Функції пристрою :

  • Основне завдання - перемішувати фарш, овочеві або фруктові суміші.
  • Вона незамінна при необхідності змішати велику кількість фаршу з м'яса, птаха або риби із спеціями, сіллю або іншими інгредієнтами. В процесі змішування Ви отримаєте рівномірну і однорідну масу;
  • Часто фаршемішалку застосовують для маринування, засолювання і массировки м'яса і риби.

Для підвищення якості продукції усередині цих пристроїв можуть бути встановлені різні види перемішуючих шнеків, а спеціальні вали забезпечують обертання їх в різні боки.

Шприц для ковбас оболонку з кишки або штучного матеріалу щільно наповнює м'ясною масою. В процесі наповнення з фаршу виштовхується зайве повітря, завдяки чому смак ковбаси стає більш насичений, а сама ковбаса ситніша і ароматніша.

Шприц для ковбас розрізняється залежно від типу виконання :

  • Вертикальний ковбасний шприц. Переважно використовується для набивання ковбасної оболонки фаршем грубої консистенції;
  • Горизонтальний ковбасний шприц. Є популярнішим серед рестораторів, оскільки кухареві зручніше утримувати ковбасу під час наповнення.

Пила для мя'са

Пила для мяса з нашого асортименту виготовлена з високоякісної сталі і гарантує точну роботу, високу зносостійкість і мінімальні втрати при обробленні.

Кожна пила для мяса заточена і виконана з використанням сучасних заточних технологій, кожен зуб загартований індуктивним методом.

Колода для рубки мяса призначена для розрубу м'яса в магазинах, супермаркетах, ринках, цехах оброблення і обвалки. Колоди для м'яса (розрубувальні колоди, колоди для рубання м'яса, колоди для м'яса, розрубувальні столи, розрубувальні стільці) мають гладку робочу поверхню.

Колода для рубки мяса дозволить зручно здійснювати рубання м'яса яке знаходилося в тривалому заморожуванні. Морожене м'ясо обробляють тільки після розморожування. Встановлюється колода для розрубу м'яса зазвичай або на хрестовині, або на спеціальній підставці, скріплюється металевими обручами, щодня після закінчення роботи з оброблення м'яса зачищається ножем і посипається сіллю. У міру зносу верхній шар колоди слід спилювати, а дерев'яні кришки обробних столів і обробних дощок - зістругувати.