Опис
-
Матеріал гриля - гарячекатана сталь, покрита термостійкої фарбою
-
Матеріал решіток - чавун
-
Кількість решіток - 4 шт., Розмір: 150 мм х 540 мм
-
Брассейро: 530 мм х 230 мм х 630 мм
-
Робоча зона - 600 мм х 540 мм х 400 мм
Аргентинський гриль Парилья розроблений спеціально для відкритої кухні з упевненістю в тому. що він стане центром концепції преміального ресторану.
Особливістю аргентинського гриля парілья є спеціальна його конструкція, що дозволяє легко переміщати решітку гриля вниз і вгору для досягнення оптимального ступеня підсмажування різних страв.
Це, переважно, стейки, м'ясо і риба, але в ширяв CustomHeat можливе приготування і більш вишуканих шедеврів кухарського мистецтва.
Цьому сприяє: велика площа робочого простору з рівномірним теплом з усіх 3 сторін, адже brasero, розташоване на задній стінці гриля, призначене не тільки для спалювання дров та отримання необхідного кількість готового вугілля, але і для підтримки спека в робочій області гриля.
Додатковими перевагами професійного Аргентинського гриля є 4 знімних V-образних решітки з жолобками, за якими весь жир і сік готуються продуктів легко стікає в спеціальний знімний лоток; підставка з місткою полицею для дров або інвентарю; верхня гратчаста полку, яка може служити для підтримки температури готових продуктів або для їх розігрівання перед подачею гостям ресторану; знімний піддон для збору золи; вогнетривкий камінь біля основи і на бічних стінках гриля і, нарешті, міцний підйомний механізм, що дозволяє легким обертанням регулювати потрібну висоту, а значить і температуру для приготування бажаних страв.
Важливо пам'ятати і те що випускається CustomHeat обладнання можна виготовити з урахуванням індивідуальних побажань замовника, з додатковими опціями, а також доукомплектувати допоміжним обладнанням.