ЖАРОВІ ПОВЕРХНІ


Bartscher Поверхня для смаження GDP 320E
114-3728
A370031 Bartscher
26 338 ₴
Bartscher Поверхня для смаження GDP 320E
114-3729
370035 Bartscher
28 247 ₴
Bartscher Поверхня для смаження GDP 320G
114-3732
A3700331 Bartscher
33 897 ₴
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650E
114-3733
A370032 Bartscher
40 909 ₴
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650E
114-3734
370036 Bartscher
42 662 ₴
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650G
114-3735
A3700341 Bartscher
57 857 ₴
RM Gastro Млинниця CRE-135
114-5108
101600540 шт
31 947 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 60 E
114-5121
101001000 шт
31 558 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 704 G
114-4690
117110492 RM Gastro
68 571 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 708 E
114-4587
117110097 RM Gastro
87 662 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 740 E
114-4685
117110096 RM Gastro
71 688 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 780 E
114-4624
117110098 RM Gastro
105 584 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 704 E
114-4687
117110105 RM Gastro
63 896 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 740 E
114-4625
117110106 RM Gastro
77 532 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 780 E
114-4584
117110108 RM Gastro
115 324 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 60 E
114-5122
101001500 шт
33 506 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 708 E
114-4524
117110099 RM Gastro
89 221 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 780 E
114-4401
117110100 RM Gastro
107 142 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTR 704 E
114-4688
117110101 RM Gastro
59 999 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTR 90/80 E
114-5014
101900018 шт
147 662 ₴
RM Gastro Поверхня для смаження FTRC 704 E
114-4689
117110111 RM Gastro
65 844 ₴
Верхнє покриття MODULAR 70/CG
8-000001971
Розміри (Д*Ш*В): 630.00 x 15.00 x 7.00
520 ₴
Верхнє покриття MODULAR 70/CGFT SX
8-000003220
Розміри (Д*Ш*В): 630.00 x 80.00 x 7.00
880 ₴
Жарильна поверхня HEG-818
83-25616
550х430х240 3.0
5 457 ₴
Жарильна поверхня HEG-822
83-25641
730х470х240 4.4
8 084 ₴
Жарильна поверхня HEG-821
83-25640
550х430х240 3.0
6 265 ₴
ЖАРОВА ПОВЕРХНЯ ГАЗОВА КОМБІНОВАНА R70CEDZ REMTA
204-R70CEDZ
700х510х220 220
8 651 ₴
Жарочна поверхня 50 см E30851 BAYSAN
62-E30851
505Х505Х225 НАСТІЛЬНИЙ
7 140 ₴
Жарочна поверхня-гриль Blue Line 518x328 мм.
74-203170
240 мм 380 мм
28 417 ₴
Накладка чавунна MODULAR 65/PB1F
8-000001984
1 520 ₴
Плита газова Bertos SG7TPB
3-60893
Bertos Італія
135 526 ₴
Поверхня для смаження (хромована) гладка GoodFood EG73FM
101-33298
EG73FM (хромована) гладка хромована сталь (дзеркальна)
7 821 ₴
Поверхня для смаження 2149 - SILVER
156-2208
нержавіюча сталь чавун
4 464 ₴
Поверхня для смаження 2150 - SILVER
156-2209
нержавіюча сталь чавун
7 998 ₴
Поверхня для смаження 2150 DZ - SILVER
156-56833
нержавіюча сталь Чавун
8 184 ₴
Поверхня для смаження 2151 - SILVER
156-2210
чавун 700х500х215
10 230 ₴
Поверхня для смаження 2151 DZ- SILVER
156-56835
чавун 750х540х210
10 230 ₴
Поверхня для смаження Atalay AEI 360
156-56913
нержавіюча сталь Листова нержавіюча сталь
22 794 ₴
Поверхня для смаження CORT TOP V L (Sirman)
64-36367
Sirman Італія
22 008 ₴
Поверхня для смаження CORT TOP V R (Sirman)
64-36366
Sirman Італія
22 908 ₴
Поверхня для смаження EasyLine EG548 (Fimar)
64-38051
220-230V 3000
17 954 ₴
Поверхня для смаження EasyLine EG5482 (Fimar)
64-38052
220-230V 3000
18 984 ₴
Поверхня для смаження EasyLine EG750 (Fimar)
64-38053
380-400V 6000
29 433 ₴
Поверхня для смаження EasyLine EG750M (Fimar)
64-38054
380-400V 6000
29 433 ₴
Показано від 1 до 50 з 478 (всього сторінок: 10)
ЖАРОВІ ПОВЕРХНІ
ЯК ВИБРАТИ ПОВЕРХНЮ ДЛЯ СМАЖЕННЯ (ЖАРОЧНУ ПОВЕРХНЮ)
 
 
 
 
 
Поверхня Для Смаження (Жарочна Поверхня) - теплове обладнання, що використовується у сфері HoReCa. Основна функція обсмаження різних страв з м'яса, риби або овочів. На відміну від, професійної електричної сковороди, поверхня для смаження може встановлюватися, як окремо, так і разом з технологічною лінією. Поверхні для смаження доступні у різних варіантах в залежності від типу поверхні, типу живлення та місця розташування на кухні.
 
Принцип роботи поверхонь для смаження досить простий. Корпус і робоча зона апаратів, виготовляється з нержавіючої сталі - матеріалу з відмінною теплопровідністю. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів або газових пальників. Робочий вузол товщиною десять-чотирнадцять міліметрів забезпечує рівномірність прогріву і утримання температурного режиму під час смаження. Навіть при безперервній роботі протягом зміни поверхня не деформується. Вбудований термостат контролює розподіл тепла. Термічні запобіжники допомагають уникнути перегріву.
 
 
Види Поверхонь Для Смаження (Жарочних Поверхонь)
 
Залежно від того, що готується на кухні, кухарі використовують різні види поверхонь для смаження. За типом площі вони бувають:
  • рифленими;
  • плоскими;
  • комбінованими.
Останній варіант оптимальний, так як можна одночасно готувати кілька страв. На рифленій поверхні найчастіше готують м'ясо і овочі. Для риби призначена плоска частина жарочної поверхні. Хоча все залежить від особливостей рецепта. Комбіновані поверхні для смаження ідеальні, якщо потік відвідувачів великий і потрібно своєчасно приготувати кілька страв за різними технологіями. Страви, приготовані на рифленій поверхні, виходять з характерним для гриля смугастим візерунком. Рифлена поверхня не тільки прикрашає страву, а й доводить його її до готовності, та не пересушує.
По конструкції розрізняють поверхні для смаження двох типів:
  • підлогові;
  • настільні.
Підлогові поверхні є окремим агрегатом, в той час як настільні більш компактні і їх легко переносити. Вони найчастіше встановлюються в невеликих точках торгівлі.
В залежності від способу живлення поверхні для смаження поділяються на:
  • газові;
  • електричні.
Кожен тип має свої плюси і мінуси. Тому вам залишається тільки визначитися, який результат ви хочете отримати, використовуючи нове придбання.
Обладнання, що працює від електроенергії, найчастіше підключається до стандартної однофазної мережі з напругою 220 вольт. Але деякі моделі вимагають підвищеної потужності і підключення до трифазної мережі живлення напругою 380 вольт. Це слід уточнювати при виборі кухонного агрегату. Електрична поверхня розігрівається довше газової, що вимагає додаткового часу на приготування страви.
 
 
Переваги жарочної поверхні
Температура. Вбудований в корпус пристрою регулятор температурного режиму дозволяє легко підібрати відповідні умови для приготування страв з різних продуктів.
Час. Одночасно на жарочній поверхні можна приготувати кілька страв або одну, але у великій кількості. А це позначається на часі обслуговування клієнтів. Особливо, якщо мова про ресторан або їдальню в годину пік.
Якість. Продукти, приготовані на жарочній поверхні, готуються рівномірно, зберігаючи корисні речовини і вітаміни в овочах або м'ясних стравах.
Універсальність. Відкритий гриль дозволяє готувати широкий спектр страв - від ніжних кальмарів до яловичини - завдяки зручності та можливості варіювання температури і умовами приготування.
Безпека. Спеціальні бортики, якими облаштована конструкція, не дозволяють жиру розхлюпуватися і залишати на шкірі опіки.
 
 

 
Поради щодо вибору обладнання 
Якщо ви вже точно вирішили, що без жарочної поверхні вашому закладу не обійтися, тоді при покупці зверніть увагу на наступні параметри:
Фрай-топи з гладкою і рифленою поверхнею мають дві зони нагріву, які регулюються незалежно один від одного. Зверніть увагу на площу. Від її розміру залежить кількість порцій або страв, які можна приготувати. Якщо потік клієнтів не настільки великий, то покупка великого агрегату може бути невиправданою.
Матеріал, з якого виготовлені поверхні, позначається на якості продукції. Одним з найбільш гігієнічних варіантів вважається покриття склокерамікою. Але вона може розколотися. До такої конструкції додається спеціальна щітка для чищення. Склад з чавуну і вуглецевої сталі не дряпається, тому кухареві не потрібно хвилюватися про те, яким приладом перевернути напівготові рибу або м'ясо. Чого не скажеш про тефлонове покриття. Чавунні поверхні довго зберігають та підтримують тепло і є вигідними для підприємств які готують впродовж всього дня практично не вимикаючи жарочного обладнання. Поверхні з харчової нержавіючої сталі характеризуються хвидким нагрівом та таким же швидким охолодженням, що буде вигідно для кухонь які часто впродовж дня вмикають/вимикають поверхню для смаження.
При покупці техніки орієнтуйтеся на продуктивність і потреби кухні. Якщо ви власник стейк-хаусу, зверніть увагу на моделі з розміром робочої поверхні 800х700 мм. Кафе на ФудКорті може придивитися до комбінованих поверхонь в настільному виконанні.
Апарати на газовому паливі економічніші і дешевші, але для їх установки потрібне отримання дозволів та дотримання умов безпеки. Особливо, якщо ресторан розміщується в житловому будинку. Електричні поверхні для смаження підходять для будь-яких виробничих приміщень.