пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42
Можлива електронна оплата:
  
  
  

В залежності від способу торгівлі і обсягів і характеристик товару, який викладається, від площі торгових приміщень і умов для розміщення устаткування Вітрини поділяються за рядом ознак.

  • По-перше - за принципом циркулювання холодного повітря всередині камери Вітрини поділяються на Статичні і Динамічні.
  1. У Вітринах зі Статичним охолодженням (Природнім охолодженням), всередині камери, холодне повітря, циркулює від випарника самостійно і природнім способом обдуває і охолоджує продукти.
  2. В Вітринах з Динамічним охолодженням (Примусовим охолодженням), переміщення холодного повітря забезпечують вентилятори, які розганяють холод по всій вітрині. Динамічна циркуляція краще і рівномірніше розподіляє холод, але в той же час викликає ефект «завітрювання» або висихання нерозфасованих продуктів. Також Холодильне обладнання з Динамічним охолодженням дорожче від обладнанням зі Статичним охолодженням
  • По-друге - Вітрини поділяються за стандартними температурними режимами, які вони підтримують:

Є ряд стандартних температурних режимів, під які виготовляють Вітрини.

Вітрини Холодильні (Середньотемпературні Вітрини) – найбільш поширені, вони забезпечують температуру в межах  +1°С…+7°С. Ці Вітрини застосовують для показу і зберігання незаморожених продуктів: зокрема молочних продуктів, сирів, ковбас, напівфабрикатів і салатів.

Вітрини Морозильні (Низькотемпературні Вітрини) – використовуються для демонстрації і короткочасного зберігання наперед заморожених продуктів. Зазвичай Низькотемпературні Вітрини забезпечують температуру в межах від 0°С...-6°С. Для демонстрації і зберігання продуктів глибокого заморожування використовують Низькотемпературні Вітрини з температурним режимом від  0°С…-18°С.

Комбіновані Вітрини – підтримують температурний режим в межах -6°С…+6°С. Вони поєднують властивості Холодильних Вітрин і Морозильних Вітрин. Ці Вітрини використовуються для забезпечення якихось особливих умов зберігання продуктів.

Кондитерські вітрини використовуються для показу і зберігання кондитерських виробів – тістечок, тортів, суфле і інших. Середні показники Кондитерських Вітрин задаються в межах  +3°С…+8°С.

Теплові вітрини застосовують для короткочасного зберігання в гарячому або теплому стані гарячих страв або свіжої випічки в Барах, Кафе, Ресторанах, Їдальнях і інших закладах громадського харчування. Теплові вітрини як правило підтримують температуру в межах +30°С…+90°С

Нейтральні вітрини використовуються для роздачі і недовгочасної демонстрації продукції, яка не потребує спеціальної температури. Найкраще підходять для демонстрації в закладах громадського харчування тістечок, пончиків, печива і інших кондитерських і хлібобулочних виробів. 

Суші-кейси - це настільні холодильні вітрини для Суші-Барів, які як правило ставлять на барну стійку. Суші-кейси використовуються для недовгочасного зберігання і демонстрації інгиредієнтів для Суші. Ці вітрини як правило використовуються в Ресторанах, Кафе, Барах і інших закладах харчування і торгівлі Східної Кухні.

Вітрини для Морозива - призначені для недовгочасного зберігання, демонстрації і продажу Морозива. Використовуються в Супермаркетах, Торгових Центрах, Магазинах, Кафе, Барах, Фаст-Фудах тощо. Холодильні Вітрини для Морозива не лише чудово зберігають всі смакові властивості Морозива, але також якнайвигідніше презентують цей продукт для продажу.

Бонети - це вид холодильних і морозильних Вітрин, які призначені для недовгочасного зберігання, показу і продажу охолоджених і заморожених харчових продуктів. Бонети також використовують для зберігання заморожених напівфабрикатів - вареників, пельменів, салатів, риби, м'яса і інших продуктів.

В залежності від конструкціїї Бонети поділяються:

  • Бонети-Ларі,
  • Бонети відкритого типу,
  • Засклені Бонети, 
  • Бонети з вбудованим і виносним холодильним агрегатом.

Виробники