пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42
ПЕЧІ ДЛЯ ПІЦИ - є невід'ємною частиною будь-якого італійського ресторану, точки фаст-фуду, кафе чи бару. Для того аби правильно підібрати та купити ПІЧ ДЛЯ ПІЦИ, власники витрачають чимало зусиль, оскільки різноманіття характеристик, комплектацій та виробників змушує вагатись навіть досвідчених. Електропіч для піци, газова піцепіч та піч для піци на дровах – це далеко не всі характеристики на які потрібно звернути увагу. Для того, аби допомогти Вам зробити правильний вибір та купити ПІЧ ДЛЯ ПІЦИ, яка підійде саме для Вашого бізнесу ми пропонуємо прочитати нашу статтю «ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ ПІЧ ДЛЯ ПІЦИ».

Печі для піци каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  

Обладнання для піцерії (Піч для Піци)

 

Піца – споконвічно італійська страва - прийшла вона до нас не так давно, але вже встигла завоювати величезну популярність і любов споживачів. Саме тому піч для піци купити у Львові бажає велика кількість підприємців. На вулицях міста все більше відкривається піцерій, в яких завжди багато народу. Високоякісне обладнання для піцерії Ви можете придбати, скориставшись першокласними послугами інтернет-магазину професійного обладнання «Centurion». Печі для піци у нас представлені у великому асортименті. Обладнання для приготування піци призначене для професійного приготування піц, адже тільки професійні печі дозволяють зробити справжню піцу, з дотриманням усіх необхідних традицій за короткий час і без втрати якості.

Стандартні печі або звичайні духовки точно не зможуть замінити спеціалізовану техніку. Практично в будь якій піцерії можна зустріти піч для піци. Це один з найбільш популярних та часто використовуваних видів професійного теплового обладнання для кухні.

На ринку професійного кухонного обладнання можна побачити величезний вибір печей для приготування піци, вони розрізняються за методами продуктивності і приготування, за кількістю камер, за розмірами і матеріалами, які використовуються в її конструкції.

Незважаючи на свою вузько направлену назву, піч для піци можна застосовувати не тільки для приготування піци, вони відмінно підходять для випічки хліба, пирогів.

 

Піч для піци складається з:

  • жарочної камери, в яку можна розмістити до 4 піц стандартного розміру одночасно;
  • регулятора температури, який працює в діапазоні від 100 до 400 градусів;
  • термостата, відключає всі нагрівальні елементи при перегріві.

 

Більш дорогі моделі можуть включати в свою комплектацію різного роду електроніку, здатну запрограмувати потрібний режим.

 

Печі для піци можна розділити на три види, кожен з яких має свій принцип роботи:

  • дров'яні печі, всередину яких викладається паливо і розпалюється. Як тільки набирається необхідна температура, паливо, що горить відсувається до правої або лівої стінки печі, так забезпечується рівномірний рух теплових мас. Піца готується протягом 2-3 хвилин;
  • подові печі працюють за допомогою терморегулятора, який регулює нагрівання до 250 градусів. Піца готується протягом 6-8 хвилин;
  • конвеєрні печі вимагають попереднього встановлення параметрів приготування: температури та швидкості конвеєра. Піцу кладуть у піч у спеціальній формі для випічки, вона готується в тепловій камері. Готова піца виходить з іншого боку печі.

 

Основні переваги печі:

  • швидкість приготування, без втрати якості;
  • можливість використання для приготування інших страв;
  • безпека у використанні;
  • швидке освоєння, що не вимагає спеціальних навичок;
  • доступна ціна.

Виробники