пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • 032 242 69 38
  • +38 067 373 59 60
  • +38 063 334 20 50
  • +38 050 300 38 42

Апарати для приготування Гарячого Шоколаду каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  

АПАРАТ ДЛЯ ГАРЯЧОГО ШОКОЛАДУ: ДОСТУПНИЙ І НАЙСМАЧНІШИЙ АНТИДЕПРЕСАНТ!

Аппарат для горячего шоколадаБільшість жінок погодяться, що шоколад найкращий антидепресант. Ароматний напій з апарату для приготування гарячого шоколаду не виняток. Двісті років тому насолодитися гарячим шоколадом могли тільки вершки аристократичного суспільства. Сьогодні шоколадні фонтани улюблені фаворити весільних урочистостей, новорічних банкетів, дитячих свят. Доступна ціна і широкий модельний ряд дають можливість придбати апарат для гарячого шоколаду в затишну кондитерську, кав'ярню, компанію кейтерингового обслуговування або ресторан, що спеціалізується на високій кухні.

Продаж шоколадного задоволення приносить рестораторам хороший дохід. Шанувальниками напоїв на основі какао є маленькі діти, тому для дитячого кафетерію апарат для приготування гарячого шоколаду стане вигідною інвестицією. Враховуючи останні дослідження про здібності какао бобів стрімко відновлювати тонус м'язових тканин і заряджати їх активністю після фізичних навантажень, апарат для приготування гарячого шоколаду стане цінним придбанням для спортивних центрів і фітнес клубів. Встигніть порадувати своїх відвідувачів рідкісним поєднанням смаку і корисності, щоб вони не стали постійними клієнтами іншого закладу, де вже встановлена какао машина. Сучасні апарати для приготування шоколаду в залежності від типу десерту обладнання поділяються на шоколадні фонтани і какао машини для приготування напоїв. Шоколадні фонтани тільки розтоплюють готовий плитковий шоколад або стружку і підтримують необхідну температуру суміші. В розтоплений шоколад можна вмочати шматочки печива, хліба, фруктів, полуниці і він миттєво застигає. На відміну від фонтанів апарат гарячого шоколаду може як розтоплювати шоколадні плитки або готові сухі суміші, так і готувати всілякі гарячі напої на базі какао порошку, кероба, молока, вина, чаю і води. З подібною какао машиною ваша фантазія безмежна. Ви зможете створювати власні рецептури, додати ваніль, корицю, цедру, імбир, зварити глінтвейн і так далі.

Аппарат для приготовления горячего шоколадаДля виготовлення гарячого шоколаду в апаратах використовуються різні принципи підігріву: ТЕН і водяна баня. Незалежно від вашого вибору будь-який з приладів прекрасно підтримає необхідну температуру рідини протягом тривалого періоду. Ціна на апарати для гарячого шоколаду багато в чому залежить від наявності різноманітних функцій, обсягу ємностей (до 10 літрів) та авторитетності виробника.

Какао машини з додатковою скребковою мішалкою або вінчиком вимагають мінімальної участі. Для отримання гарячого ароматного напою достатньо засипати інгредієнти, все інше техніка зробить за вас сама. Мішалка запобіжить загустінню і гарантує рівномірну температуру шоколаду. Італійські апарати гарячого шоколаду незважаючи на більш високу ціну мають масу достоїнств. У їх числі скорочення споживання електрики, висока функціональність, індивідуальне програмування, стильний дизайн.

Як вибрати апарат для приготування гарячого шоколаду

Розберемося, як правильно вибрати шоколадницю. Існують 2 принципово різних типи даних приладів, кожен зі своїми плюсами і мінусами:

  • Апарати, розтоплюючи шоколад на тені (металевій пластині). Така модель дешевше і економніше, однак при її використанні важливо уважно стежити за температурою нагріву, щоб уникнути підгоряння шоколадної маси на дні і вздовж стінок;
  • Шоколадниці, що працюють на водяній бані. Даний різновид втілює в своєму пристрої традиційний спосіб приготування гарячого шоколаду. Апарати на водяній бані мають два нагрівальних елемента, що збільшує витрату електроенергії, а вартість їх, як правило, вище.

Зваживши зазначені плюси і мінуси, можна вирішити, який краще апарат для приготування гарячого шоколаду в кожному конкретному випадку. Незалежно від типу шоколадниці її конструкція повинна мати спеціальні лопатки для рівномірного і постійного перемішування шоколадної маси, щоб уникнути таких проблем як застигання, загусання й утворення на поверхні маси плівки. Вивчаючи конструктивні особливості апарата, переконайтеся, що кран подачі напою легко піддається очищенню. Оскільки у професійних шоколадниць відсутня функція автоматичного промивання, після кожної процедури використання прилад дбайливо миють вручну.

В онлайн-магазині Центуріон ви зможете придбати стильне і якісне обладнання від провідних виробників барної техніки, для ресторанів з різною кількістю посадкових місць. Всі апарати для приготування шоколаду прості і зручні в роботі, виконані з міцних і безпечних матеріалів. Зв’яжіться з нашим менеджером і отримаєте професійну консультацію.

З технікою від Центуріон Вам гарантовано поліпшення самопочуття і чудовий смак гарячих напоїв!

Виробники