пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • (032) 242-69-38
  • (067) 373-59-60
  • (063) 334-20-50
  • (050) 300-38-42

Апарати для Грилю професійні каталог, фото у Львові

Можлива електронна оплата:
  
  
  

Гриль електричний для ресторану

Останнім часом все більшим попитом користуються грилі для приготування страв. Завдяки приголомшливому смаку страви на грилю стали затребувані у всіх закладах, кафе, ресторанах, барах, фаст-фудах. Грилі використовуються для приготування різних корисних і смачних страв, з їх допомогою можна приготувати м'ясо, рибу, овочі. Різноманітність грилів включає в себе грилі для курей, грилі-саламандер, контактні грилі, жарочні поверхні, роликові грилі, вапо-грилі, обладнання для приготування шаурми, печі-барбекю і шашличниці.

Гриль та особливості його вибору

В основному грилем називають усі страви приготовані на вугіллі. Важливою особливістю є те, що страва готується з допомогою термічної обробки. Розглянемо якими перевагами володіють грилі:

  • швидке приготування, вам знадобиться всього 10-20 хвилин для приготування будь-яких страв;
  • можливість приготування декількох страв;
  • в процесі приготування можна додавати спеції;
  • можна випікати тестові страви, а також розігрівати готові;
  • рифлена поверхня дозволяє зробити привабливий вигляд страви;
  • проста експлуатація і чищення;
  • невелика ціна.

Гриль та особливості його вибору

По розташуванню грилі страви можна поділити на контактні і безконтактні. У контактних грилях продукт стикається з поверхнею гриля, а в безконтактних ні. До безконтактним грилів відносять карусельні та шампурні моделі, грилі-саламандер. Контактні грилі діляться на грилі смаження, роликові грилі та жарочні поверхні.

Безконтактні грилі відмінно підходять для приготування страв з м'яса, риби, сосисок, шашлику. Особливості:

  • продукти стикаються з розжареним жиром;
  • готові страви мають хрумку скоринку;
  • швидке приготування і розігрівання.

Залежно від палива безконтактні грилі діляться на газові та електричні. Рекомендується використовувати газові грилі для торгівлі на вулиці, а електричні грилі призначені для професійної кухні. Це обумовлено тим, що газові грилі мають відносно невеликі розміри і їх можна використовувати від газового балона. Професійні грилі вимагають чимало місця і постійне підключення до електромережі.

Купити гриль електричний в Україні

Компанія Центуріон пропонує купити професійні грилі для ресторанів, кафе, барів у Львові і Україні. Гарантія (12 місяців) та післягарантійне обслуговування. Доставка та монтаж обладнання, інструкції, навчання персоналу.

Виробники