пн-пт з 9:00 до 21:00
Інтернет-магазин професійного обладнання CENTURION
  • (032) 242-69-38
  • (067) 373-59-60
  • (063) 334-20-50
  • (050) 300-38-42
Можлива електронна оплата:
  
  
  

Наявність на Кухонного Електромеханічного Обладнання істотно полегшує роботу персоналу, зменшує час приготування страв і сприяє підтримці їх постійної якості. І якщо для маленького Кафе чи Ресторану з невеликою відвідуваністю питання про покупку «механіки" не найактуальніше, то закладам з великим потоком відвідувачів і великим меню без придбання допоміжної техніки не обійтися.

Основне призначення електромеханічного обладнання - обробка продуктів, які згодом потрапляють на стіл або використовуються в якості інгредієнтів для приготування страв. За допомогою цих апаратів можна очищати, нарізати, подрібнювати, протирати, розгортати, перемішувати, збивати або вичавлювати соки. Вони практично повністю замінюють ручну роботу, яку виконують кухарі. Фахівці при цьому виконують лише контролюючі функції, а основна робота виконується технікою.

Є декілька основних груп Механічного обладнання:

  1. Обладнання для переробки риби і м'яса (Кутери і М'ясорубки)
  2. Обладнання для обробки овочів (Овочерізки, Картоплечистки).
  3. Обладнання для кондитерського цеху (Планетарні Міксери і ручні Міксери, Тісторозкатувальні машини, Тістоміси і т.д .).
  4. Обладнання для нарізки гастрономії - Слайсери і Хліборізки.
  5. Обладнання, яке встановлюється в Барі - Міксери для молочних коктейлів, Блендери барні, Соковитискачі (Соковижималки) для цитрусових і Соковитискачі для твердих овочів і фруктів, Кавомолки та Кавоварки і інше.

Як показує практика, відсутність Механічного обладнання призводить до непрацездатності кухні, а також незавершеності багатьох технологічних процесів. Звичайно, не всі одиниці механічної групи однаково затребувані.

Популярністю в ресторанах користуються М'ясорубки, Овочерізки, Слайсери, Кутери і, звичайно ж, барне механічне обладнання - Блендери, Міксери, Соковитискачі, Кавомолки, Кавоварки. Придбання інших позицій залежить від переліку меню і спрямованості закладу.

Чистимо і нарізаємо:

Дуже корисна в процесі приготування Овочерізка. Завдяки цьому виду обладнання, процес нарізування овочів виробляється швидко, а наявність спеціальних дисків дозволяє отримати нарізку продуктів різної форми і товщини.

Одним з найбільш вигідних пропозицій серед цієї групи устаткування є овочерізки французьких виробників. Залежно від передбачуваної завантаженості можна вибрати апарати з різною продуктивністю. Все обладнання виготовлене з нержавіючої сталі і полікарбонату і має 2 завантажувальних отвори: для великих овочів і для овочів витягнутої форми. У комплектацію цих овочерізок входять набори дисків з нержавіючої сталі, за допомогою яких можна виконати нарізку різної форми.

Варто врахувати, що не всі моделі овочерізок можуть нарізати м'які і варені овочі. Якщо замовник хоче отримати саме таку техніку, йому необхідно звернути увагу на наявність в апараті опції зниженій швидкості обертання ножів. Не менш важлива і така функція, як плавне регулювання швидкостей, оскільки при процесі нарізування дуже важливо правильно виставити потрібну швидкість залежно від конкретного продукту, домагаючись дійсно ідеальною нарізки.

Овочерізки можуть бути ручними і автоматичними. Однак сьогодні важко уявити, що будь-якої ресторан при наявності коштів віддасть перевагу ручним апаратів. Адже автоматичні овочерізки набагато зручніші для кухарів, адже їм не доводиться підштовхувати продукти для нарізки, вони лише стежать за процесом роботи машини.

Подрібнюємо і перемішуємо:

Жоден ресторан сьогодні не обходиться без Професійної М'ясорубки. Особливість професійних моделей в тому, що вони здатні винести досить великі навантаження. Основними критеріями вибору апарату є продуктивність (чим потужніший двигун, тим вона вища) і комплектація. За способом комплектації м'ясорубки поділяються на три види: класичний, напівлунгер і повний унгер.

Класичний варіант м'ясорубок (шнек, однобічний ніж і решітка) ідеально підійде для ресторанів з невеликою потужністю, напівлунгер (шнек, підрізний ніж, двосторонній ніж і грати) застосовується в ресторанах з середньою відвідуваністю, а ось повний унгер (шнек, підрізний ніж, 2 двосторонніх ножі, велика і дрібна решітки) призначений для великих підприємств.

Всі професійні М'ясорубки виготовляються з нержавіючої сталі. У таких моделях ріжучі частини ножів змінні, це досить зручно при експлуатації апарату. Що стосується продуктивності, то вона варіюється в залежності від моделей і бренду. Наприклад, в модельному ряду італійських виробників є обладнання, яке розраховане на 22 кг в 10 хвилин. Однак не треба думати, що таке обладнання буде працювати в інтенсивному режимі 60 хвилин. Також на продуктивність впливає і якість м'яса. Наприклад, якщо продукт має прожилки або ще якісь недоліки, продуктивність апарату знижується.

Блендери професійні використовуються для приготування фруктових пюре, різних коктейлів з шматочками фруктів, льоду, шоколаду або інших інгредієнтів. Також за допомогою цих апаратів можна приготувати фруктові коктейлі різної консистенції, адже обертовий ніж одночасно подрібнює, збиває і перемішує вміст склянки.

Лідируючі позиції серед виробників даного обладнання займає продукція американських та італійських торгових марок. Устаткування характеризується високою надійністю, зручністю в роботі, можливістю тривалої та інтенсивної експлуатації, сучасним дизайном. Дані апарати визнані професіоналами барної майстерності.

 

Виробники