ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ

Бажаєте відкрити власне підприємство по випічці хліба? Шукаєте вигідні умови щоб придбати обладнання для пекарні. Інтернет магазин "CENTURION" може Вам допомогти. Ми пропонуємо величезний асортимент високоякісного оснащення, що поєднує в собі першокласне устаткування для хлібопекарні. Різні модифікації і різноманітність моделей дозволить вирішити велику частину технологічних процесів. Будемо ради співпраці з Вами!

На сьогодні ринок рясно пропонує обладнання для пекарні. В нашій колекції Ви можете знайти устаткування, яке дозволить зробити Ваше підприємство максимально прибутковим. Мережевим магазинам більше не треба закуповувати різного роду випічку і хлібобулочну продукцію у сторонніх виробників.

Нинішня випічка хлібобулочних виробів стала більш вигідною, в технічному плані і в можливості скоротити до мінімуму присутність і кількість людей на виробництві. Дуже важливо, що б виробництво не було на шкоду виробникові. З цією метою, Ви можете обрати компактне хлібопекарське обладнання, призначене для виробництва невеликих партій продукції.

Кваліфіковані робітники інтернет магазину "CENTURION" допоможуть придбати правильнее професійне хлібопекарське обладнання. Власний бренд, певна рецептура і устаткування для хлібопекарні, зробить Ваше виробництво рентабельним і тим самим підвищить як прибуток, так і авторитет торгового підприємства.

Ротаційна піч

Ротаційна піч (купити) яку Ви зможете купити в нашому магазині уявляє собою випічну камеру. Вона виготовляється із сталевих матеріалів, слабо схильних до температурної корозії, і пропонується в двох варіантах:

  1. чотирикутної форми (прості і недорогі моделі);
  2. восьмикутної форми (дорогі, але функціонально ефективніші печі).

Випічку великих партій борошняних виробів найвищої якості зазвичай забезпечує ротаційна піч (купити). На відміну від інших різновидів пічних агрегатів, ротаційні пристрої забезпечені колісною підставкою, яка обертається усередині пекарної шафи і забезпечує максимально швидке і рівномірне пропікання продукції.

У камеру входять один або два візки. Розмір полиць, які розміщуються на візку в ярусному порядку, покупці вибирають відповідно до потреб свого виробництва. Візки згори кріпляться до крюка, який забезпечує їх осьове обертання і рівномірну гарячу обробку. Знизу і з боків выпечної шафи розміщуються ТЭНи, нагріте повітря від яких подають в камеру працюючі вентилятори. Тепловтрати запобігає ізоляційний шар.

Чергове диво техніки, яке полегшує ручну працю кухарів – тісторозкатка (ціна). Професійне устаткування для ресторанів, кафе, барів, буде укомплектованим тільки з тісторозкаткою, яка незамінна на кухні. Спеціальні циліндри, що розкочують, впораються з тонким тестом для піци або здобним для пиріжків.

Тісторозкатка (ціна) працює за таким принципом: в спеціальне відділення поміщається тістова заготівля і прокатується між двома валиками. Після цього тісто намотується на спеціальну качалку. Товщину розкочування тісту можна регулювати, а деякі моделі обладнані різцями, які перетворять його на локшину.

Машина для батонів це функціональна і компактна формувальна машина. Два регульовані фетрові валки, розташованих перед валяннями розкочування центрують тестові заготівлі для подальшого розкочування, гарантуючи постійну форму і розмір батона. Після розкочування заготівля заздалегідь закручується важким килимком перед поданням на батоноформующий стіл. Розташовані з фронтального боку ручки регулювання положення батоноформующего столу полегшують роботу пекаря, значно прискорюючи підгонку потрібної форми батона.

Куплена у нас машина для батонів стане прекрасним помічником в приготуванні смачної та гарної випічки. Наші консультанті завжди раді допомогти розібратися в особливостях устаткування та придбати оптимальний для себе варіант. Приємних покупок!